LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Verdi's fanclub. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Verdi's fanclub

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Verdi's fanclub" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Verdi's fanclub te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ook al is je naam Giuseppe Verdi, wanneer je achter je vleugel kruipt, produceer je helaas alleen slechte muziek. Je publiek bekogelt je daarom met de smerigste troep: tomaten, eieren, noem maar op. Dit overkomt je meer dan eens, dus je bent erin getraind om al die rommel snel te ontwijken door naar voren of naar achteren te schuiven op het podium, en om de troep terug te kaatsen wanneer wegspringen geen optie meer is. Doe je best om je concert zo goed mogelijk te doorstaan, zonder dat je vleugel de geest geeft!

Spelbesturing

Druk op toetsen aan de linkerzijde van je toetsenbord om naar links te bewegen en op toetsen aan de rechterkant van je toetsenbord om naar rechts te bewegen. Wanneer er troep naar je wordt gegooid, kun je dit terugschieten met de deksel van je vleugel door op de spatiebalk te drukken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/music/drop_a_beat_giuseppe.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Verdi's fanclub Little Game