1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
De Vloer is Lava

De Vloer is Lava

Behendigheid Spellen3,1Niemand weet hoe het kan, maar de keukenvloer verandert langzaam maar zeker in lava! Probeer samen met deze bange kok zo snel mogelijk te ontsnappen. Help hem om munten te verzamelen en gebruik de raket en ballonnen om zijn ondergang te voorkomen.
Life: The Game

Life: The Game

Behendigheid Spellen6,3Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?
Zombiecrisis

Zombiecrisis

Behendigheid Spellen2,9Dit ziekenhuis wordt overspoeld met zombies en jij zou wel eens de enige kunnen zijn die ze kunt tegenhouden! Roei deze afschuwelijke monsters uit, op welke manier ook: schok ze met defibrillators of zap ze met een mega-brein! Hoe dan ook, dit doldwaze...
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen6Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spellen5,1Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei...
Hongerig konijntje

Hongerig konijntje

Behendigheid Spellen3,6Dit konijntje heeft zo'n trek in wortels dat hij er salto's van gaat maken! Eet je een weg naar de overwinning en verzamel gouden sterren in dit leuke platformspelletje.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game