1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Hanger

Hanger

Behendigheid Spellen5,2Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.
Parking Passie

Parking Passie

Behendigheid Spellen5,2Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.
Pizzaninja 3

Pizzaninja 3

Behendigheid Spellen3,6Ben jij net zo snel als een echte ninja? Pak dan je katana, verdien prijzen en bonussen en probeer de ultieme pizzasnijdende keukenkrijger te worden!
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spellen6,6Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spellen4Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,5Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Topskiër

Topskiër

Behendigheid Spellen3,7Dit is een van 's werelds beste skiërs, die zich opmaakt voor een zeer gevaarlijke afdaling. Het is hier erg steil en er staat een enorm hek langs de baan. Eén botsing en hij belandt in het ziekenhuis, in plaats van in de skilift! Hou hem in veilig...
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen3,2Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen6,2Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game