1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Uitbraak uit de gevangenis 2

Uitbraak uit de gevangenis 2

Behendigheid Spellen7,2Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen6,6Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen4,7Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Auto Parkeren 7

Auto Parkeren 7

Behendigheid Spellen7,1Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
De Vloer is Lava

De Vloer is Lava

Behendigheid Spellen3,8Niemand weet hoe het kan, maar de keukenvloer verandert langzaam maar zeker in lava! Probeer samen met deze bange kok zo snel mogelijk te ontsnappen. Help hem om munten te verzamelen en gebruik de raket en ballonnen om zijn ondergang te voorkomen.
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen7Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Zombiemissie 2

Zombiemissie 2

Behendigheid Spellen6,9Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen7Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen6,9De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game