1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tube Clicker

Tube Clicker

Behendigheid Spellen4,6Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spellen5,4Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spellen4Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,4Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Zombiemissie

Zombiemissie

Behendigheid Spellen7,3Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Auto Parkeren 7

Auto Parkeren 7

Behendigheid Spellen7,3Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Uitbraak uit de gevangenis 2

Uitbraak uit de gevangenis 2

Behendigheid Spellen7,3Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!
Tom en Jerry: muizendoolhof

Tom en Jerry: muizendoolhof

Behendigheid Spellen7,2Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende...
Tunnel Rush

Tunnel Rush

Behendigheid Spellen5,7Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game