LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Slingerende Superhelden. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Slingerende Superhelden

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Slingerende Superhelden" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Slingerende Superhelden te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Er is weer een vacature voor de functie van Superheld ontstaan doordat er een held met pensioen is gegaan. De sollicitanten moeten allemaal de 'slingertest' uitvoeren om te laten zien dat ze geschikt zijn voor de baan. Help jij ze om te slagen voor deze test, door ervoor te zorgen dat ze niet in de afgrond vallen?

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of A/D om naar links en rechts te slingeren. Klik vervolgens op de linker muisknop om los te laten, en klik hierna nog een keer om je slingerhaak te bevestigen aan een ander punt. Zo blijf je steeds in beweging en kom je vooruit.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sling/super-swingers.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Slingerende Superhelden Little Game