LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sketchman. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sketchman

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sketchman" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sketchman te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit getekende poppetje loopt door een tekening vol gevaarlijke obstakels. Deze kan hij uit de weg ruimen door erop te schieten, maar hij kan ze ook ontwijken. Dit laatste levert natuurlijk geen punten op, maar het poppetje blijft wel in leven. Zorg jij ervoor dat het mannetje een zo groot mogelijke afstand aflegt en zo veel mogelijk obstakels uit de weg ruimt?

Spelbesturing

Druk op het pijltje omhoog om te springen. Als je het pijltje omhoog twee keer indrukt, maakt het poppetje een extra hoge sprong met salto. Als je het pijltje omhoog drie keer indrukt (en ingedrukt houdt), maakt het poppetje een zweefsprong. Schieten doe je met de spatiebalk (je kunt deze ook ingedrukt houden om te blijven schieten).

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/sketchman.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sketchman Little Game