LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Skaten met Shaggy. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Skaten met Shaggy

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Skaten met Shaggy" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Skaten met Shaggy te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de linker pijltjestoets om te vertragen, het pijltje omhoog om over de halfpipe te komen, de rechter pijltjestoets om te versnellen en het pijltje omlaag om te bukken. Druk op de spatiebalk om te springen of om op de leuning te springen. Wanneer je in de lucht zweeft, druk je op de linker pijltjestoets om een kickflip uit te voeren en op de rechter pijltjestoets om een sprong van 360 graden te maken. Wanneer je op de leuning rijdt, gebruik je de linker pijltjestoets om naar links te bewegen en de rechter pijltjestoets om naar rechts te bewegen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/scooby_doo/roller_ghoster_ride.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Skaten met Shaggy Little Game