LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Prison Guard. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Prison Guard

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Prison Guard" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Prison Guard te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze gevangenbewaarder heeft het maar druk. Hij moet allerlei isoleercellen zien te bewaken waar zware criminelen zitten opgesloten. Deze hebben op de één of andere manier gereedschap hun cel in weten te smokkelen waarmee ze proberen te ontsnappen. Hij heeft er zijn handen vol aan om alle gevangenen in het gareel te houden met zijn knuppel. Ook lopen er allerlei ratten en muizen rond, die hij moet zien te verjagen door erbovenop te springen. Help hem om alles onder controle te houden, zodat hij in het weekend met een gerust hart naar huis kan!

Spelbesturing

Klik om te slaan, schoppen of springen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/prison_guard.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Prison Guard Little Game