LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Piratenlunch. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Piratenlunch

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Piratenlunch" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Piratenlunch te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent een piraat die zijn boot kwijt is. En wat is een piraat zonder boot? Helemaal niks! Gelukkig kan je geld verdienen door te werken in eetcafes die speciaal piraten bedienen. Ben je toch nog een beetje onder je eigen mensen. En wie weet, als je genoeg verdient, heb je straks wel weer je eigen boot!

Spelbesturing

Gebruik de linkerknop van de muis om te klikken op menu-items en spelvoorwerpen. Klik op gasten en daarna op een tafel om ze naar die tafel te sturen. Klik op gasten die aan tafel zitten en je roepen om te kijken wat ze willen eten. Klik dan op het ballonnetje boven hun hoofd om te bestellen wat daarin staat. Klik op bestellingen op de bar om deze op te halen. Klik op een gast om een bestelling naar hem toe te brengen. Klik op het geld wat de gast achterlaat op tafel om het op te halen. Zorg ervoor dat je gasten blij blijven!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/pirate_lunch.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Piratenlunch Little Game