LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Piraat lanceren. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Piraat lanceren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Piraat lanceren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Piraat lanceren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Probeer deze kleine piraat zo ver mogelijk te schieten! Als je de zeemeeuw of het doodshoofd raakt, spring je sneller vooruit, en wanneer je op een walvis stuit, stuiter je verder omhoog. Eilanden verminderen juist je snelheid, en de haaien pakken je goud af... Klik op het dollarteken om upgrades te kopen, maak een salto voor extra punten, en verzamel munten om goud en punten te verdienen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om het kanon te richten, houd de linkermuisknop ingedrukt om je schietkracht te verhogen, en laat deze vervolgens los om de piraat te lanceren. Gebruik A,D of de linker en rechter pijltjestoetsen om in evenwicht te blijven.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hit/pirate_launch.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Piraat lanceren Little Game