LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Parkeertalent. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Parkeertalent

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Parkeertalent" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Parkeertalent te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Op dit industrieterrein vol loodsen en andere obstakels, ga jij proberen om een vrachtwagen, een vorkheftruck en een hijskraan te besturen en te parkeren. In ieder level krijg je een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld spullen vervoeren, of je vrachtwagen over een heel smal weggetje manoeuvreren zonder hem te beschadigen.

Spelbesturing

Met de pijltjestoetsen bestuur je al je voertuigen (pijltje omhoog = gas geven, pijltje omlaag = remmen, pijltje naar rechts = naar rechts, pijltje naar links = naar links). Gebruik X en Z om de grote hijskraan te besturen. Druk op Ctrl om een doos op te pakken, en druk op Shift om deze weer neer te zetten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/driving_exam/cscs_parking.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Parkeertalent Little Game