LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Olympische dolfijn. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Olympische dolfijn

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Olympische dolfijn" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Olympische dolfijn te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help deze dolfijn om mooie sprongen te maken en zoveel mogelijk punten te scoren in twee minuten tijd! Je verdient een bonus als hij met zijn snuit naar beneden in het water terecht komt. Als hij snel weer de lucht in springt na het landen, kan hij twee sprongen combineren. Dit ziet er prachtig uit en levert veel punten op!

Spelbesturing

Druk op het pijltje omhoog om vooruit te komen en op het pijltje omlaag om te rollen of om je uithoudingsvermogen te vergroten. Gebruik je linker en rechter pijltjestoetsen om naar links of naar rechts te gaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/dolfin_jumping/dolphin-olympic.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Olympische dolfijn Little Game