LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Line Rider versie 1.5. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Line Rider versie 1.5

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Line Rider versie 1.5" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Line Rider versie 1.5 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Teken een lijn van linksboven naar rechtsonder en zie waar het mannetje op de slee naartoe gaat!

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen. Met de blauwe knop kun je een gewone lijn tekenen. waar de slee overheen kan. De rode lijn is een versnellingslijn, wanneer de slee hier overheen glijdt, krijgt hij meer snelheid, ook als hij omhoog gaat. De groene knop is een speciale functie: hiermee kun je dingen op de achtergrond tekenen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/line_rider/linerider_v1_5.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Line Rider versie 1.5 Little Game