LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Glibberig parkeren. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Glibberig parkeren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Glibberig parkeren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Glibberig parkeren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het is winter, en sneeuw en ijs hebben van deze parkeerplaats een ijsbaan gemaakt. Probeer je auto te parkeren zonder hierbij hoeken of andere auto's te raken. Veel plezier in dit vijf levels tellende spel!

Spelbesturing

Gebruik het pijltje omhoog om gas te geven, het pijltje omlaag om om te keren en de linker en rechter pijltjestoetsen om naar links en naar rechts te sturen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/driving_exam/slippery_parking.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Glibberig parkeren Little Game