LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Egel Lanceren 2. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Egel Lanceren 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Egel Lanceren 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Egel Lanceren 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Doe je best om dit egeltje de ruimte in te schieten! De eerste lanceringen zijn altijd het moeilijkst. Blijf proberen, verbeter je techniek, en koop upgrades verderop in het spel.

Spelbesturing

Gebruik de muis om de egel naar beneden te trekken en hem vervolgens omhoog te schieten. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om van richting te veranderen, wanneer de egel eenmaal in de lucht is.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hit/hedgehog-launch-2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Egel Lanceren 2 Little Game