LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Een hond voor elk seizoen. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Een hond voor elk seizoen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Een hond voor elk seizoen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Een hond voor elk seizoen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Vier hondjes, vier seizoenen! Elk hondje rent in zijn eigen seizoen, en komt daarin soms hindernissen tegen. Wanneer één hondje springt, springen de andere drie mee, en je moet dus goed opletten welk hondje welk obstakel moet ontwijken. Voor iedere rode bal waar een hondje overheen springt, verdien je punten. Er zijn allerlei opties mogelijk bij het springen, kijk hiervoor even naar het Besturing-gedeelte van deze tekst.

Spelbesturing

Gebruik de spatiebalk om te springen. Druk de spatiebalk in en druk daarna op de linker muisknop om een verre sprong te maken. Druk op de linker muisknop om een hondje te verplaatsen. Houd de linker muisknop ingedrukt om alle hondjes weer op één lijn te plaatsen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/avoid/a-dog-for-all-seasons/00dog.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Een hond voor elk seizoen Little Game