LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dino-kameleon. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dino-kameleon

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dino-kameleon" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dino-kameleon te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help de kleine, kameleonachtige dino om de uitgang te bereiken. Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij de uitgang komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Dit vergt wel het nodige van je reactievermogen. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen, Z om roze te worden en roze blokken op te pakken, X om groen te worden en groene blokken op te pakken en C om blauw te worden en blauwe blokken op te pakken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/dino-shift.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dino-kameleon Little Game