LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Digging for Gold. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Digging for Gold

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Digging for Gold" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Digging for Gold te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
Highscores
Je hebt een highscore gehaald!
maar je bent
niet ingelogd... of meld je gratis aan om je highscore op te slaan!
Er zijn nog geen highscores voor dit spel!
 
8.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar heel af en toe hebben ze wat geluk. Wat er vandaag toch aan de hand is, het kan niet anders dan dat dit zijn geluksdag is! Bobby vindt namelijk een kaart waarop zestien plekken staan aangegeven waar veel goud in de grond zit. De goudzoeker wil snel aan het werk, van want een dag als deze zijn er niet veel in een mensenleven. Help jij hem om zo veel mogelijk goud te verzamelen? Investeer in het juiste gereedschap en in nuttige hulpjes om zo veel mogelijk geld te verdienen in deze goudmijn. Succes!

Spelbesturing

Dit goud zoeken-spel speel je met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/api_games/new/digging-for-gold.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Digging for Gold Little Game