LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Berzerk Ball. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Berzerk Ball

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Berzerk Ball" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Berzerk Ball te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het landje Berzerk zit vol met geeks die het allemaal beter denken te weten. Ze vinden alles maar niks en denken alles zelf beter te kunnen wanneer het om computers en games gaat. Goed... ieder zijn ding, maar honkballen kunnen ze niet. Althans niet als speler, maar wel als levende honkbal! Speel Baseball met geeks in het landje Berzerk. Eerst kies je je personage. Die gaat ervoor zorgen dat de geeks zo ver mogelijk weg worden gelanceerd. Wanneer ze in de lucht zweven, kun je ze bijsturen met de pijltjestoetsen. Zodra ze de grond raken, klik je nog een keer op je linker muisknop om ze opnieuw de lucht in te sturen. Zorg dat je de achievements vrijspeelt en diamanten verzamelt!

Spelbesturing

Gebruik de muis om de schietrichting en -kracht te bepalen. Klik om de geek weg te schieten. Wanneer de geek vliegt, gebruik je de pijltjestoetsen om hem te bewegen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/berzerk-ball.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Berzerk Ball Little Game