LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ben's Gold Mine. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ben's Gold Mine

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Ben's Gold Mine" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Ben's Gold Mine te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer hij zijn schep in de grond steekt, blijkt hij een complete goudader te hebben aangeboord! De grond zit vol met goud, en Ben kan wel een gat in de lucht springen van vreugde. Maar daar is geen tijd voor: hij wil snel aan het werk, van een dag als deze komt misschien maar één keer in zijn leven voor. Help jij Ben met het zoeken naar goud? Doe de juiste investeringen om het hoogste rendement te halen uit deze goudmijn. Vooral in de hogere levels is het belangrijk welk gereedschap je gebruikt, en welke hulpjes je inroept om al het goud boven de grond te krijgen.

Spelbesturing

Dit goudzoekersspel speel je met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/bens-gold-mine.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Ben's Gold Mine Little Game