LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Wraak van de Sheriff. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Wraak van de Sheriff

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Wraak van de Sheriff" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Wraak van de Sheriff te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze sheriff is van een kar afgeduwd midden in de woestijn. Hij moet nu overleven door de kogels te ontwijken die door de struikrover worden afgevuurd, en door op verschillende voorwerpen te schieten.

Spelbesturing

Gebruik Shift of de spatiebalk om je wapen opnieuw te laden. Druk op de linker- en rechterpijltjestoetsen om naar links of rechts te bewegen. Schieten doe je met de linkermuisknop.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/sheriff_the_revenge.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Wraak van de Sheriff Little Game