LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Wereld aan diggelen. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Wereld aan diggelen

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Sinds de wereld in twee delen is opgesplitst, is alle hoop gevestigd op de Chroma. Nu gaan de Chroma op zoek naar de bron van de opsplitsing. Wanneer de bron eenmaal bekend is, kan deze worden vernietigd zodat de wereld weer in zijn oude vorm hersteld kan worden. Help jij de kleine riddertjes bij hun gevaarlijke zoektocht? Je kunt wisselen tussen een zwarte en een witte wereld, afhankelijk van de obstakels die jou op dat moment de doorgang versperren. Druk op Esc als je het hele intro over wilt slaan.

Spelbesturing

Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten besturing: WASD, alternatief WASD, pijltjestoetsen of alternatief pijltjestoetsen. Klik op 'option' en dan op 'controls' om te kijken welke toetsen je hierbij allemaal moet gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/avoid/antichromatic.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Wereld aan diggelen Little Game