LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Weg van die planeet. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Weg van die planeet


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help jij de robot om te ontsnappen van zijn planeet, zodat de pestkoppen hem niet meer te pakken kunnen krijgen? Schiet vijanden neer en zorg dat de raket op tijd brandstof krijgt. Het ruimteschip Z-100 werpt je brandstof en andere nuttige zaken toe: probeer al deze hulp te benutten! Kijk uit voor de krabben, want hun ijzeren klauwen ontzien niets en niemand. Ook zijn er dieven in het spel, die uit zijn op jouw brandstof. De schutter zonder hoofd is ook gevaarlijk, net als de robot met de hamer. Probeer om de 'herstelitems' (schilden met een rood plusteken erop) te pakken, evenals de jerrycans. Laat de aambeelden voor wat ze zijn: deze zijn juist schadelijk. Pak alle powerups die er maar te verzamelen zijn!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Klik om te schieten, en gebruik de muis ook om andere handelingen uit te voeren, zoals reparaties en brandstof aanvullen: in deze laatste twee gevallen houd je de linker muisknop ingedrukt terwijl de herstelbalk of brandstof balk weer gevuld raken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_base/madness_escape.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Weg van die planeet Little Game