LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Wackio. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Wackio

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Wackio" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Wackio te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Verzamel munten zodat je aan het einde van het level bonuspunten krijgt. Door met je linkermuisknop te klikken op de grond waar je op staat, maak je een sprong en kan je obstakels ontwijken. Meerdere vijanden staan op de loer, wees dus snel en voorzichtig!

Spelbesturing

A / linkerpijltjestoets = naar links, D / rechterpijltjestoets = naar rechts. Je kan extra hoog springen door 2 of 3 keer te klikken. Gebruik de linkermuisknop om te springen wanneer je tussen twee muren in zit.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hit/wackio.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Wackio Little Game