LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vliegende ninja 3. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vliegende ninja 3

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Vliegende ninja 3" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vliegende ninja 3 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
2.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen, S om te springen en A om in te zoomen. Als je S en A tegelijk indrukt, vertraagt de ninja tijdens zijn vlucht en kun je hindernissen gemakkelijker nemen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/ninjaman/bullettimeninja.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vliegende ninja 3 Little Game