LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vliegende kuikens. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vliegende kuikens


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Uit de lucht komen allemaal kleine kuikentjes vallen. Met behulp van een paraplu kunnen ze veilig landen. Deze paraplu moeten ze dan wel op het juiste moment te pakken kunnen krijgen, anders vallen ze alsnog op de grond. Schiet paraplu's naar de kuikentjes, en zorg dat ze deze op het juiste punt kunnen pakken. Als je een schoen uit de lucht plukt, verdubbelt deze je loopsnelheid en hij is ook nog eens bonuspunten waard. Snoepjes geven je energie en zijn ook bonuspunten waard. Met het 'freeze'-icoontje (rondje met groen, ronddraaiend balkje erin) kun je je scherm even stilzetten. Ook deze icoontjes zijn bonuspunten waard.

Spelbesturing

Gebruik de muiscursor om naar links en naar rechts te bewegen. Om een paraplu weg te schieten, houd je eerst de linker muisknop ingedrukt totdat je de juiste hoogte hebt bereikt. Laat los om te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/catch_animals/chicken_wings/00chicken.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vliegende kuikens Little Game