LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Virtuele valkenier. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Virtuele valkenier

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Virtuele valkenier" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Virtuele valkenier te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel ben je een valkenier, die zijn valk zo veel mogelijk prooien moet laten vangen. Nadat je valk alle dieren heeft gevangen, moet hij weer terugkeren naar zijn baasje. Vogels kun je alleen vangen wanneer je erboven vliegt. Kijk je wel uit dat de valk niet buiten het scherm terechtkomt? Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met het level.

Spelbesturing

Druk op 1 om te draaien, op 2 om hoger te gaan vliegen, op 3 om je klauwen te gebruiken, op 4 om je snavel te gebruiken, op 5 om te versnellen door met je vleugels te slaan, op 6 om dubbel zo hard te versnellen en op 7 om een vuist te maken en ermee te slaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/catch_animals/video_falconry.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Virtuele valkenier Little Game