LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Verloren familie. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Verloren familie

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Snap jij het nog? Je bestaat, maar toch ook weer niet helemaal. Je hoort en ziet je familieleden, en zij horen jou maar ze zien je niet. Je bent... een geest. Je familie begint je langzaam te vergeten en dat doet pijn. Probeer hier iets aan te doen, zodat je familieleden weer aan je gaan denken en je langzaam weer een plekje inneemt in de hoofden van je vrouw, je volwassen zoon, je baby en je oude vader. Win je familieleden terug door ze hartjes te laten verzamelen! Hiervoor zul je ze wel een hoop gevaren moeten laten trotseren, maar dat is het je vast wel waard... Veel plezier met dit ontzettend leuke en originele spelletje!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om je familieleden te verplaatsen. Baby Toby kan niet springen, maar hij kan wel ontzettend snel kruipen wanneer je W of het pijltje omhoog combineert met A/D of de linker/rechter pijltjestoetsen. Met de cijfers 1-5 kun je van familielid wisselen. Handig wanneer er bepaalde eigenschappen nodig zijn om een hindernis te nemen!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect/all-that-matters-v2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Verloren familie Little Game