LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Veilig Dek. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Veilig Dek

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Veilig Dek" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Veilig Dek te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Doe je best om het dek veilig te stellen door alle mariniers op het schip te laten landen op de daarvoor aangegeven plekken. Het touw zwaait van de ene kant naar de andere, dus een goede timing is noodzakelijk voor een goede landing!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoets om de helikopter te besturen. Druk op het pijltje omlaag om je langs het touw omlaag te laten zakken, en op de spatiebalk om van het touw af te springen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/heli_attack/secure_the_deck.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Veilig Dek Little Game