LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vast in droomland. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vast in droomland

Klik 'Toestaan' om "Vast in droomland" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vast in droomland te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
2.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit meisje zit gevangen in haar droom, bevrijd haar en breng haar terug naar de aarde. Om met het spel te beginnen, kies je 'Start' en dan, wanneer er nog wat meer tekst verschijnt, druk je op de rechterpijltjestoets om het wezentje dat je links onderaan ziet, naar het lichtblauwe blokje te verplaatsen.

Spelbesturing

Gebruik de linker- en rechterpijltjestoetsen om naar links en naar rechts te bewegen. Gebruik het pijltje omhoog of de spatiebalk om te springen, en D voor Actie. Houd S ingedrukt om te sprinten, en druk op Esc om het menu te tonen of te verbergen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzles/waker.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vast in droomland Little Game