LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tijd voor graffiti. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tijd voor graffiti

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Tijd voor graffiti" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tijd voor graffiti te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij wilt je tags en tekeningen overal wel op spuiten, of het nu op de aarde of in de ruimte is! Zorg jij dat het 'graffitilevel' overal op 100% komt te staan? Pas wanneer je de sleutel hebt gepakt, stijgt je raket op.

Spelbesturing

Pijltjestoetsen = bewegen. Spatiebalk = verf spuiten. Wanneer je door de lucht zweeft, kun je op het pijltje omlaag drukken om een plateau te maken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/escape/graffiti_time.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tijd voor graffiti Little Game