LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Spoor des doods 3. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Spoor des doods 3


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Hier is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Spoor des doods'! Je rijdt in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle goudklompjes en diamanten die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Vleermuizen moet je doodschieten. Je kunt verschillende dingen upgraden: je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je te pletter. Veel succes op dit spoor vol gevaren en uitdagingen!

Spelbesturing

Druk op de rechter pijltjestoets of op D om te versnellen en druk op de linker pijltjestoets of op A om te remmen. Druk op het pijltje omhoog of op W om te springen. Klik om muren kapot te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/rail_of_death_3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Spoor des doods 3 Little Game