1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,6De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,7Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,8Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,7Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,6Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,2Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen7,7Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spellen7,6Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's...
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen5,2Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,6Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,6Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spellen5,4Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Life: The Game

Life: The Game

Behendigheid Spellen7,3Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen4,9Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,1Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen4,3Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spellen4,8Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spellen4,3Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7,2Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Ontsnap uit het Appartement

Ontsnap uit het Appartement

Behendigheid Spellen6Verzamel voorwerpen en gebruik ze op de juiste manier om te ontsnappen uit dit appartement.
Galaktoid

Galaktoid

Behendigheid Spellen6,9Schiet de barrières omver zonder de bal te laten vallen! Houd de bal in het spel en schiet de barrières omver om punten te scoren. Verzamel de bonussen om meer kracht te vergaren.
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,2Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,5Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Bubbleween

Bubbleween

Behendigheid Spellen7,5Schiet Halloweenfiguurtjes, zoals pompoenen, duiveltjes, vampieren en doodshoofden omhoog, om zo series van drie of meer dezelfde figuurtjes te maken. Wanneer de onderkant van het venster is bereikt, moet je opnieuw beginnen!
Arkanoid 7

Arkanoid 7

Behendigheid Spellen6Speel alle blokjes weg om naar de volgende level te gaan. Je kan ook power-ups verzamelen zodat je bijvoorbeeld extra ballen krijgt, sterkere ballen, snellere ballen etc.
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spellen5,9Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game