1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,6Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen6,5Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen6,5Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spellen6,5Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spellen6,4Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spellen6,4Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen6,4Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spellen6,4Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit...
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,4In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6,4Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spellen6,4Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spellen6,3In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar...
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen6,3Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6,3Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen6,3Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen6,3Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spellen6,2Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spellen6,2Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Fancy Pants 3

Fancy Pants 3

Behendigheid Spellen6,2Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die...
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spellen6,2Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer...
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,2Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen6,2Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen6,2Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spellen6,1Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen6,1Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Happig visje

Happig visje

Behendigheid Spellen6,1Dit hongerige minivisje wil alleen maar eten en groeien! Hoe meer hij eet, hoe harder hij groeit. Kijk wel uit dat het visje alleen die vissen opeet, die kleiner zijn dan hijzelf. Als hij tegen een grotere vis aanzwemt, eet die hem op en wordt dat dus...
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen6,1Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen6,1John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game