1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen6,5Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spellen6,5Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,5Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Topskiër

Topskiër

Behendigheid Spellen6,4Dit is een van 's werelds beste skiërs, die zich opmaakt voor een zeer gevaarlijke afdaling. Het is hier erg steil en er staat een enorm hek langs de baan. Eén botsing en hij belandt in het ziekenhuis, in plaats van in de skilift! Hou hem in veilig...
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen6,4Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spellen6,4Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al...
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen6,4Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spellen6,4Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een...
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,4In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6,4Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Flip Master

Flip Master

Behendigheid Spellen6,4Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spellen6,3Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,3Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen6,3Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spellen6,3Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spellen6,2Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen6,2Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Cupido hartenjager

Cupido hartenjager

Behendigheid Spellen6,2Schiet Cupido's af op de hartjes, en probeer deze allemaal te raken!
Bosrenner

Bosrenner

Behendigheid Spellen6,2Help dit mannetje om zo snel en ver mogelijk door het bos te rennen. Zorg dat hij over alle obstakels, zoals boomstronken en modderpoelen, springt of er onderdoor glijdt, anders is je level snel voorbij. Pas op: verschillende vijanden (bijen, spoken en...
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen6,2Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Kippen Schieten

Kippen Schieten

Behendigheid Spellen6,2Schiet zo veel mogelijk kippen als je kan in 90 seconden!
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen6,2Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Sterren schieten 2

Sterren schieten 2

Behendigheid Spellen6,2Probeer alle gekleurde bollen uit de sterrenhemel te schieten. Dit doe je door series van drie bollen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen6,1Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen6,1Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6,1Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,1Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen6,1Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game