1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,6Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Pengapop 11

Pengapop 11

Behendigheid Spellen5,7Probeer alle ballen weg te werken door 3 of meer ballen van dezelfde kleur op een rij te krijgen.
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,2Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spellen4,8Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Bijen-arkanoid

Bijen-arkanoid

Behendigheid Spellen4,7Deze vrolijke bijen vinden het leuk om honing te verzamelen op een originele manier. Help deze hardwerkende insecten om hun taak te volbrengen. Het arkanoidspel heeft meerdere levels, waarin je de gelegenheid krijgt om je speeltalent te ontwikkelen en...
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spellen4,4In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf...
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen7,4Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,1Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Parels

Parels

Behendigheid Spellen4,5Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Life: The Game

Life: The Game

Behendigheid Spellen7,2Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?
Ontsnap uit het Appartement

Ontsnap uit het Appartement

Behendigheid Spellen6,1Verzamel voorwerpen en gebruik ze op de juiste manier om te ontsnappen uit dit appartement.
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spellen5,7Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spellen4,2Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediƫnten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Smashing

Smashing

Behendigheid Spellen5,8Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Tanken

Tanken

Behendigheid Spellen5,3Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spellen4,1Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen5,6Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,3Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen7,4Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Bob de slak 7: sprookje

Bob de slak 7: sprookje

Behendigheid Spellen7,3Bob heeft de hele avond sprookjes gelezen. Nu zijn zijn dromen gevuld met draken en tovenaars...
Tom Jerry kaasgevecht

Tom Jerry kaasgevecht

Behendigheid Spellen6,6Jerry heeft honger, en aast op het stuk kaas dat aan de andere kant van het aanrecht ligt. Help Jerry om veilig bij de kaas te komen, zonder dat Tom hem pakt! Je moet hiervoor allerlei kleine opdrachten uitvoeren (icoontjes bovenaan in het venster). Houd...
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5,8Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spellen7,2Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Toon Marooned

Toon Marooned

Behendigheid Spellen4,1Zorg ervoor dat alle vlotten van je tegenstander als eerste zijn gezonken!
Eilandschutter

Eilandschutter

Behendigheid Spellen5,2Dit is een spannend schietspel dat zich afspeelt op een eiland. Het eiland SNAFU is bezet door slechteriken en jij, als sluipschutter, gaat proberen om het eiland te bevrijden. Je moet hiervoor alle boeven neerschieten en zo veel mogelijk onschuldige...
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spellen3,9Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven...
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spellen4,7Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
The Ways

The Ways

Behendigheid Spellen4,1Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game