1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,4Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen5,1Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,1Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,7Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen7,8Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,8Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,9John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,2Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spellen5Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spellen6,1Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei...
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spellen6,3In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken,...
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,6Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Ballonkanon 2

Ballonkanon 2

Behendigheid Spellen4,9Dit is het vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. De rode ballonnen moet je kapotmaken, maar de blauwe moet je juist bevrijden, en dus niet kapotschieten!...
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spellen4,5Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediƫnten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spellen5Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,2Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spellen5,8Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spellen5,1Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Ik zag haar staan

Ik zag haar staan

Behendigheid Spellen4,3Het is liefde op het eerste gezicht tussen deze poppetjes. Zij blijkt echter een zombie te zijn... Daarom besluit het zwarte poppetje om het roze poppetje in een kooi te stoppen: zo heeft hij zijn geliefde toch bij zich, maar kan ze hem niet aanvallen....
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen4,8Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen5Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,3Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,3Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Life: The Game

Life: The Game

Behendigheid Spellen7,3Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game