1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spellen6,3Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spellen6,3Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,3Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen6,3Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spellen6,3Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al...
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen6,2Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,2Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spellen6,2Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit...
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen6,2Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Ninjakanon

Ninjakanon

Behendigheid Spellen6,2In het oude Japan vechten ninja's tegen demonen en jij helpt ze een handje. Een kanon helpt je hierbij: je kunt heel bijzondere kanonskogels afvuren op de duiveltjes; hoe minder ninjakogels je gebruikt om een demon uit te schakelen, hoe beter het is!
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen6,2Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen6,1Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen6,1Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spellen6,1Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spellen6,1Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spellen6,1Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer...
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen6,1John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spellen6Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een...
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spellen6Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Drie aapjes

Drie aapjes

Behendigheid Spellen6Het regent fruit! Help jij de aapjes om alle vruchten op te vangen en op te eten? Timing is hierbij heel belangrijk.
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Happig visje

Happig visje

Behendigheid Spellen6Dit hongerige minivisje wil alleen maar eten en groeien! Hoe meer hij eet, hoe harder hij groeit. Kijk wel uit dat het visje alleen die vissen opeet, die kleiner zijn dan hijzelf. Als hij tegen een grotere vis aanzwemt, eet die hem op en wordt dat dus...
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen6Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spellen6Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?
Buitenaardse dief

Buitenaardse dief

Behendigheid Spellen5,9Dit leuke spel met aliens en koeien bevat 10 levels. Vanuit de ruimte is een ruimteschip naar de aarde afgereisd, om daar koeien te verzamelen. De aliens hebben namelijk melk nodig om hun buitenaardse baby's te voeden. Zorg dat het ruimteschip zo veel...
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,9Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game