1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Rollende Knikker 3

Rollende Knikker 3

Behendigheid Spellen6,5Probeer om de blauwe bal in het gat te krijgen. Soms moet je eerst de sleutels pakken waarmee je de deuren kan openen.
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spellen6,5In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar...
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spellen6,5Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,5In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spellen6,4Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen6,4Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
WRAX

WRAX

Behendigheid Spellen6,4Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spellen6,4Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spellen6,4Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen6,4Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
Kwade scheids

Kwade scheids

Behendigheid Spellen6,4Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,3In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spellen6,3Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer...
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,3Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen6,3Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Sluip over Straat

Sluip over Straat

Behendigheid Spellen6,3Dit mannetje is vanochtend vergeten zijn broek aan te trekken, en kwam daar pas vlakbij zijn werk achter. Nu is hij weer op weg naar huis om zijn broek aan te trekken. Hij wil natuurlijk niet dat de mensen hem alleen in zijn onderbroek zien lopen, dus...
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spellen6,2Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Happig visje

Happig visje

Behendigheid Spellen6,2Dit hongerige minivisje wil alleen maar eten en groeien! Hoe meer hij eet, hoe harder hij groeit. Kijk wel uit dat het visje alleen die vissen opeet, die kleiner zijn dan hijzelf. Als hij tegen een grotere vis aanzwemt, eet die hem op en wordt dat dus...
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen6,2Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen6,2Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spellen6,2Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6,2Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen6,2John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen6,1Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spellen6,1Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game