1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spellen6,6Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Kippen Schieten

Kippen Schieten

Behendigheid Spellen6,5Schiet zo veel mogelijk kippen als je kan in 90 seconden!
Anski en Blip

Anski en Blip

Behendigheid Spellen6,5Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil...
De Rivaal

De Rivaal

Behendigheid Spellen6,5Een vijandig schip probeert in je basis binnen te dringen. Teken manschappen om je gebied te verdedigen. Probeer alle levens van het vijandige schip weg te spelen.
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spellen6,5Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Happig visje

Happig visje

Behendigheid Spellen6,5Dit hongerige minivisje wil alleen maar eten en groeien! Hoe meer hij eet, hoe harder hij groeit. Kijk wel uit dat het visje alleen die vissen opeet, die kleiner zijn dan hijzelf. Als hij tegen een grotere vis aanzwemt, eet die hem op en wordt dat dus...
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,5Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Arkanoid 3

Arkanoid 3

Behendigheid Spellen6,4Probeer alle draaiende blokjes weg te kaatsen.
Dokter

Dokter

Behendigheid Spellen6,4Ga als dokter aan de slag in Fever Frenzy. Het is de bedoeling in dit spel om je patiënten te verzorgen. Deze patiënten hebben allerlei ziektes die jij moet zien te genezen. Iedere patiënt heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en stem. Zie ze veranderen...
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spellen6,4Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,4In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen6,4Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
My Dear Boss 3

My Dear Boss 3

Behendigheid Spellen6,4Jouw baas is altijd boos op jou. Nu ben je het zat, je schopt hem zo hard als je kan!
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,4De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Skaten met Shaggy

Skaten met Shaggy

Behendigheid Spellen6,4Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om...
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,4In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen6,3John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Overlevend ei

Overlevend ei

Behendigheid Spellen6,3Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit gekke spel! Spring over alle obstakels en verzamel eieren om meer punten te krijgen. In de gouden eieren zitten verrassingen die je met spatie kunt activeren. Veel plezier!
Jane's Hotel 2

Jane's Hotel 2

Behendigheid Spellen6,3Je bent de eigenaar van dit hotel en je moet proberen je hotel succesvol te maken. Je kan je hotel opfleuren met allerlei dingen. Zodat je gasten minder snel boos worden en weg lopen.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen6,3Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Ruimtetunnel

Ruimtetunnel

Behendigheid Spellen6,2Help dit buitenaardse wezentje om door deze ruimtetunnel te rennen zonder dat hij in de gaten valt. Je kan het spel op 3 manieren spelen: in de Adventure mode, in de Infinite mode en in de Edit mode.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6,2Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Vissen Vangen 2

Vissen Vangen 2

Behendigheid Spellen6,2Probeer binnen de tijd minstens het aangegeven aantal vissen te vangen, als je meer vissen vangt levert dat uiteraard ook meer op!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game