1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Sterren schieten 2

Sterren schieten 2

Behendigheid Spellen6,5Probeer alle gekleurde bollen uit de sterrenhemel te schieten. Dit doe je door series van drie bollen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spellen6,5Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen6,5Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen6,5Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,4De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,4Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Topskiër

Topskiër

Behendigheid Spellen6,4Dit is een van 's werelds beste skiërs, die zich opmaakt voor een zeer gevaarlijke afdaling. Het is hier erg steil en er staat een enorm hek langs de baan. Eén botsing en hij belandt in het ziekenhuis, in plaats van in de skilift! Hou hem in veilig...
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spellen6,4Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Voetbal Bubbels

Voetbal Bubbels

Behendigheid Spellen6,4Speel alle voetballen weg door dezelfde kleur voetbal ertegenaan te schoppen. Elke level heb je een andere tegenstander.
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spellen6,4Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al...
Toren Verdedigen 8

Toren Verdedigen 8

Behendigheid Spellen6,4Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Rode bal 4

Rode bal 4

Behendigheid Spellen6,4De spellen uit de 'Rode bal'-serie zijn altijd leuk om te spelen. Telkens beleven de rode ballen weer andere avonturen. Deze keer veranderen gemene, zwarte blokjes alle rode ballen in blokjes! Help jij de rode bal om alle zwarte blokjes uit te schakelen...
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen6,4Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen6,3Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,3Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spellen6,3Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Kippenboerderij

Kippenboerderij

Behendigheid Spellen6,3Probeer om genoeg eieren te produceren door de kippen te voeren terwijl ze op hun nest zitten.
Pyromasters

Pyromasters

Behendigheid Spellen6,3Probeer om in deze Bomberman game je tegenstander weer op te blazen!
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spellen6,3Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Tom Jerry koelkastgevecht

Tom Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spellen6,3Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spellen6,3Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,2Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,2In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,2Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Snelle bouwer

Snelle bouwer

Behendigheid Spellen6,2Je werkt op een bouwterrein, waar in sneltreinvaart nieuwe gebouwen uit de grond worden gestampt. Zorg dat de bouwwerken die je in elkaar zet, stabiel en betrouwbaar zijn. Wees snel, want de tijd die je hiervoor krijgt, is beperkt!
Flip Master

Flip Master

Behendigheid Spellen6,2Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen6,2Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Tunnel Rush

Tunnel Rush

Behendigheid Spellen6,2Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game