1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Superkapper

Superkapper

Behendigheid Spellen4,6Probeer om zo snel mogelijk de mooiste kapsels te maken.
Sneeuwballenspel

Sneeuwballenspel

Behendigheid Spellen4Van alles wat er tijdens de voorbereidingen voor Kerst mis kan gaan, moet de kerstman zich nu ook nog bezig houden met gestolen cadeaus! Help hem ze allemaal terug te krijgen, stuiter de bal terug naar boven en speel alle cadeautjes weg.
Atletische Andy

Atletische Andy

Behendigheid Spellen3,9Help Andy de atleet om een gouden medaille te winnen! Deze sportieveling doet mee aan een zeskamp, waarbij hij moet gymnastieken, hordenlopen, schermen, schieten, zwemmen en verspringen. Kijk of je goed genoeg bent in alle disciplines om bij de allerbesten...
DaDaDaDungeon 2

DaDaDaDungeon 2

Behendigheid Spellen4,5Probeer om de finish te bereiken en hierbij zoveel mogelijk vijanden te ontwijken, en zo min mogelijk levens te verliezen. Pak onderweg wapens om je kracht te vergroten.
Panda Golf 2

Panda Golf 2

Behendigheid Spellen4,5Jij bent een klein, lief pandabeertje dat moet proberen om het balletje zo snel mogelijk naar de hole te brengen.
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,2Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Trolleez

Trolleez

Behendigheid Spellen3,9Je werkt in een goudmijn in Californië, en het is jouw taak om goud te vervoeren in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je goud niet te verliezen en om met de vereiste hoeveelheid goud op je bestemming aan te...
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen5,5Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Ontsnap 24

Ontsnap 24

Behendigheid Spellen5,1Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spellen4,2Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de...
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,1Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spellen3,9Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spellen7,2Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel...
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spellen4,1Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spellen4Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze...
Bomb It 4

Bomb It 4

Behendigheid Spellen7,1Blaas je tegenstanders de lucht in!
Eend Air Hockey

Eend Air Hockey

Behendigheid Spellen5,1Speel dit airhockey spel met kleine eendjes. Scoor en win de wedstrijd.
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spellen4,9Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Stone Breaker

Stone Breaker

Behendigheid Spellen4Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen5,5Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Toon Marooned

Toon Marooned

Behendigheid Spellen3,8Zorg ervoor dat alle vlotten van je tegenstander als eerste zijn gezonken!
Kristalhappertje 2

Kristalhappertje 2

Behendigheid Spellen7,1Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Risicorijder 2

Risicorijder 2

Behendigheid Spellen3,8Probeer om over de hindernissen te springen met je motor. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spellen4,1Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere...
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen4,1Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game