1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Colorful Invaders

Colorful Invaders

Behendigheid Spellen4,1Dit is een leuk Space Invaders-achtig spel waarin je ervoor moet zorgen dat gekleurde buitenaardse indringers niet op de aarde landen. Hiervoor gebruik je een ruimteschip dat kogels in verschillende kleuren op ze kan afvuren. Voor iedere kleur alien heb...
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen5,3Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen5,9Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,5Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,1Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen4,5Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spellen4,3Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
Bob de slak 7: sprookje

Bob de slak 7: sprookje

Behendigheid Spellen7,4Bob heeft de hele avond sprookjes gelezen. Nu zijn zijn dromen gevuld met draken en tovenaars...
Parels

Parels

Behendigheid Spellen4,3Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spellen4,3Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spellen6Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Toon Marooned

Toon Marooned

Behendigheid Spellen4Zorg ervoor dat alle vlotten van je tegenstander als eerste zijn gezonken!
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spellen4,1Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5,4Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Dwergenland Goudmijn

Dwergenland Goudmijn

Behendigheid Spellen5,8De dwergen zijn gelukkig in hun nieuwe dorpje. Ze hebben allemaal een mooi huis en een prachtige tuin. Sommigen hebben zelfs een zwembad! Ze willen voor altijd in dit vredige plaatsje blijven. Op een dag loopt vader mijnwerker met zijn zoontje buiten...
Tanken

Tanken

Behendigheid Spellen5,1Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Superkapper

Superkapper

Behendigheid Spellen4,7Probeer om zo snel mogelijk de mooiste kapsels te maken.
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Kristalhappertje 2

Kristalhappertje 2

Behendigheid Spellen7,2Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Chemical Attack

Chemical Attack

Behendigheid Spellen4,1Verdedig je suikermolecule tegen de chemische aanvallen! Plaats de chemische verdedigingsmiddelen die je hebt zo verstandig als je kunt en schiet alle tegenstanders kapot!
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spellen4,3Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spellen7,2Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game