1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,6Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,8Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,7Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,7Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,6Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,3Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,3Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spellen4,5Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,6John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,6Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,6De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen4,8Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Tanken

Tanken

Behendigheid Spellen5,5Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,4Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Toon Marooned

Toon Marooned

Behendigheid Spellen4,3Zorg ervoor dat alle vlotten van je tegenstander als eerste zijn gezonken!
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spellen5,7In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken,...
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen5,8Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,7Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen5,2Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5,7Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,4Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spellen4,9Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,6Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game