1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spellen7,3Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven....
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen7,4Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spellen4,8Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Dwergenland Goudmijn

Dwergenland Goudmijn

Behendigheid Spellen5,5De dwergen zijn gelukkig in hun nieuwe dorpje. Ze hebben allemaal een mooi huis en een prachtige tuin. Sommigen hebben zelfs een zwembad! Ze willen voor altijd in dit vredige plaatsje blijven. Op een dag loopt vader mijnwerker met zijn zoontje buiten...
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,4Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,2Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,3Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spellen4Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Smiley Pool

Smiley Pool

Behendigheid Spellen4Probeer de gekleurde ballen te potten met behulp van de smiley-stootbal! Hoe langer je de pijl uitrekt bij het richten, hoe sneller de stootbal op de gekleurde bal afvliegt.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spellen4,3Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de...
Looney 3-op-een-rij

Looney 3-op-een-rij

Behendigheid Spellen4,2Maak horizontale of verticale series van drie of meer dezelfde Looney Tunes-figuren door figuurtjes onderling van plaats te laten wisselen. Er moeten al minstens twee dezelfde figuurtjes bij elkaar staan in een potentiƫle serie, anders werkt het wisselen...
Water Verdedigen

Water Verdedigen

Behendigheid Spellen4De tuin wordt aangevallen. Hou de beestjes tegen voor ze bij de watervoorraad zijn.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,3Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Fishy 10

Fishy 10

Behendigheid Spellen4,1Het is eten of gegeten worden in de grote zee. Ontwijk de vissen die groter dan je zijn, en eet de vissen op die kleiner dan je zijn. Hoe meer vissen je eet, des te groter je wordt.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,2De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Bob de slak 7: sprookje

Bob de slak 7: sprookje

Behendigheid Spellen7,3Bob heeft de hele avond sprookjes gelezen. Nu zijn zijn dromen gevuld met draken en tovenaars...
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,3John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spellen3,9Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,2Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Raket Auto 2

Raket Auto 2

Behendigheid Spellen3,9Race met je raket auto over de weg.
Zombiemissie

Zombiemissie

Behendigheid Spellen5,7Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen4Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Lunar Mouse House 1

Lunar Mouse House 1

Behendigheid Spellen3,8Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spellen4,6Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game