1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen6,8Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen6,8Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen6,8In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen6,8Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen6,8Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
PacXon

PacXon

Behendigheid Spellen6,8Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds...
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,8Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Taxi

Taxi

Behendigheid Spellen6,7Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen6,7John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spellen6,7Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,7Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Paarden Springen 3

Paarden Springen 3

Behendigheid Spellen6,7Ren met een paard over de weg en probeer onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen6,6Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,6Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen6,6Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen6,6Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spellen6,6Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,6In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen6,6Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,6De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Tom Jerry koelkastgevecht

Tom Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spellen6,5Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spellen6,5Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game