1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spellen6,9Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen6,9Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Duikers Bijten

Duikers Bijten

Behendigheid Spellen6,9Jij bent een haai die op zijn tijd wel een lekkere duiker lust. Kijk wel uit, want na een tijdje wapenen de duikers zich en wordt het oppassen geblazen!
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,9Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6,9Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Taxi

Taxi

Behendigheid Spellen6,9Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Japanse Tijd

Japanse Tijd

Behendigheid Spellen6,9Plaats 3 dezelfde figuren op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spellen6,8Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat...
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spellen6,8Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit...
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spellen6,8Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,7Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Paarden Springen 3

Paarden Springen 3

Behendigheid Spellen6,7Ren met een paard over de weg en probeer onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen6,7Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spellen6,7Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spellen6,7Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,7De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spellen6,7Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,6Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen6,6Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Fancy Pants 3

Fancy Pants 3

Behendigheid Spellen6,5Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die...
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen6,5Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spellen6,5Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen6,5Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Rollende Knikker 3

Rollende Knikker 3

Behendigheid Spellen6,5Probeer om de blauwe bal in het gat te krijgen. Soms moet je eerst de sleutels pakken waarmee je de deuren kan openen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game