1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,7Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen6,7Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Taxi

Taxi

Behendigheid Spellen6,7Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spellen6,7Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spellen6,7Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat...
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,7In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spellen6,7Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,6De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Kippen Schieten

Kippen Schieten

Behendigheid Spellen6,6Schiet zo veel mogelijk kippen als je kan in 90 seconden!
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spellen6,6Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spellen6,6Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spellen6,6Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6,6Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen6,6Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,6Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen6,6Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen6,5Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spellen6,5Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Space Bomber

Space Bomber

Behendigheid Spellen6,5In dit spel is het de bedoeling dat je bommen plaatst om de kratten te laten exploderen, om zo de buitenaardse wezens te overwinnen.
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spellen6,5Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Tom Jerry koelkastgevecht

Tom Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spellen6,5Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spellen6,4Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen6,4Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen6,4Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Stenen Omgooien 2

Stenen Omgooien 2

Behendigheid Spellen6,3Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan. Je krijgt per level 2 ballen.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen6,3Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game