1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spellen6,2In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken,...
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,7De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen7,1Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,7Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,7Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spellen5,5Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Ik zag haar staan

Ik zag haar staan

Behendigheid Spellen4,4Het is liefde op het eerste gezicht tussen deze poppetjes. Zij blijkt echter een zombie te zijn... Daarom besluit het zwarte poppetje om het roze poppetje in een kooi te stoppen: zo heeft hij zijn geliefde toch bij zich, maar kan ze hem niet aanvallen....
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spellen4,4Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze...
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen4,8Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,6Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,7Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,2Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,6Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen4,9Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Schildpadje ontsnapt

Schildpadje ontsnapt

Behendigheid Spellen4,2Een schildpadje is door een kok in een pan gestopt: hij wil soep van hem koken. Laat de schildpad ontsnappen voor het water te heet wordt: dit kan alleen wanneer hij voldoende snelheid heeft opgebouwd! Hierna begint de uitdaging: pak zo veel mogelijk...
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spellen4,5Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spellen4,4Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen5,3Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7,2Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen4,8Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,4Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,2Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game