1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tube Clicker

Tube Clicker

Behendigheid Spellen6,9Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spellen6,9Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen6,8Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spellen6,8Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Paarden Springen 3

Paarden Springen 3

Behendigheid Spellen6,8Ren met een paard over de weg en probeer onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spellen6,8In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
PacXon

PacXon

Behendigheid Spellen6,8Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds...
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen6,8Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,8Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spellen6,8Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,7Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen6,7In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spellen6,7Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,7Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen6,7Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Taxi

Taxi

Behendigheid Spellen6,6Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,6In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spellen6,6Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een...
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,5Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen6,5Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6,5Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game