1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,6Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Trolleez

Trolleez

Behendigheid Spellen4,3Je werkt in een goudmijn in Californië, en het is jouw taak om goud te vervoeren in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je goud niet te verliezen en om met de vereiste hoeveelheid goud op je bestemming aan te...
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,3Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,6Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spellen5,7Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,2Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spellen5Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen5,3Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,3Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,5Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spellen7,5Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar...
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,6De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen4,6Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,5Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,8Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Bloemen

Bloemen

Behendigheid Spellen5,3Plaats de bloemen strategisch en houd het bord schoon, want anders is het gauw over! Als er in een rij of kolom 2 of meer dezelfde bloemen staan, dan zullen die verdwijnen. Voor elke ronde verschijnt er een nieuwe bloem in het veld, maar elke ronde waarin...
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spellen4,9Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,2Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spellen4,4Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spellen4,5Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch...
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spellen4,3In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf...
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spellen4,1Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,2Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,4Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game