1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen7In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen7Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,9Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen6,9Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Duikers Bijten

Duikers Bijten

Behendigheid Spellen6,9Jij bent een haai die op zijn tijd wel een lekkere duiker lust. Kijk wel uit, want na een tijdje wapenen de duikers zich en wordt het oppassen geblazen!
James Bomb

James Bomb

Behendigheid Spellen6,9Probeer alle tegenstanders te verslaan met je bommen, maar pas op dat je jezelf niet raakt.
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,8Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6,8Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spellen6,8Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat...
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spellen6,8De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam...
Taxi

Taxi

Behendigheid Spellen6,8Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spellen6,7Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Garfield Lasagne

Garfield Lasagne

Behendigheid Spellen6,7Pak al het eten. Pak geen tv's boeken of honden. Je hebt negen kattenlevens. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,7In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Presidenten Slaan

Presidenten Slaan

Behendigheid Spellen6,7Probeer de president kandidaten zo hard mogelijk te slaan.
Paarden Springen 3

Paarden Springen 3

Behendigheid Spellen6,7Ren met een paard over de weg en probeer onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spellen6,6Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen6,6Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Garfield Airhockey

Garfield Airhockey

Behendigheid Spellen6,6Je gaat samen met Garfield airhockeyen tegen Odie. Doe je best om te winnen in dit grappige behendigheiddspelletje!
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen6,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spellen6,6Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game