1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen5,2Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen5,4Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spellen4Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spellen5,6Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,3Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,8Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spellen3,1Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spellen1,7Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,4Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen5,5Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen5,4Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spellen6,4Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Pengapop 10

Pengapop 10

Behendigheid Spellen7,2Probeer zoveel mogelijk ballen weg te spelen en zorg ervoor dat de rij ballen niet bij de eindbestemming aankomt. Dan ben je namelijk game over.
Verdedig je Vestiging 7

Verdedig je Vestiging 7

Behendigheid Spellen5,2Verdedig de stad door de raketten te laten ontploffen voordat ze de grond raken.
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,5De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreƫerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen5,4Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,3Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen5Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen8,2John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,6Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen5,1Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6,1Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spellen6,6In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken,...
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen8Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,3Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Pixeltoilet

Pixeltoilet

Behendigheid Spellen4,6Ga op je pixeltoilet zitten en laat je lanceren! Onderweg moet je zo veel mogelijk voorwerpen zien te raken om punten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven in de shop, om je toilet te upgraden!
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spellen5Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game