1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen8,2John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Bubbleblob

Bubbleblob

Behendigheid Spellen6,7In dit onderwaterspel moet je zoveel mogelijk zeedieren wegspelen. Dit doe je door ze naar links of naar rechts te verplaatsen, waardoor groepen gelijksoortige wezens ontstaan. Als je het handig speelt, kan je zelfs een soort 'kettingexplosies' veroorzaken,...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen5,5Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,6Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,7Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen5,5Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,9Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,4Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,6Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6,1Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,9Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,7De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,9Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,7Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,3Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,5Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,7Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Trial 12

Trial 12

Behendigheid Spellen4,5Probeer om met je quad of crossmotor het einde van de level te bereiken. Rij onderweg over alle obstakels heen en pas op dat je niet over de kop slaat.
Deep Sky

Deep Sky

Behendigheid Spellen4,7Dit is een leuke versie van Arkanoid. Probeer in dit spel om alle blokjes weg te spelen!
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,6Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,5Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen5,1Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game