1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,2Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,7Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Superkapper 2

Superkapper 2

Behendigheid Spellen6,6Zohan heeft de opdracht om iedereen op het strand een goed kapsel te geven. Zorg ervoor dat je iedereen die je onderweg tegen komt een nieuw kapsel geeft.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,4Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spellen5,6Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,5Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spellen7,5Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar...
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen4,7Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Scherven

Scherven

Behendigheid Spellen5,9Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,8Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spellen4,4Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,5Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spellen4,9Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spellen5,1Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5,7Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spellen4,3In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf...
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,1Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spellen5,6De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spellen4,1Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Dwergenland Goudmijn

Dwergenland Goudmijn

Behendigheid Spellen5,9De dwergen zijn gelukkig in hun nieuwe dorpje. Ze hebben allemaal een mooi huis en een prachtige tuin. Sommigen hebben zelfs een zwembad! Ze willen voor altijd in dit vredige plaatsje blijven. Op een dag loopt vader mijnwerker met zijn zoontje buiten...
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5,4Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen5,2Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spellen4,4Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spellen4,4Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game