1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen1,5Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen5,9Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen8,1Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen6,1Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Tetris Omgekeerd

Tetris Omgekeerd

Behendigheid Spellen5,7Probeer in deze tetris variant het speelveld leeg te spelen om zo genoeg punten te halen om naar de volgende level te gaan.
Pizza Passie

Pizza Passie

Behendigheid Spellen5,5Probeer de pizza zo lang mogelijk in de lucht te houden.
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen6,7Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spellen5,5Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen4,8Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spellen2,4Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Zwembad Springen

Zwembad Springen

Behendigheid Spellen4,9Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. Wanneer een persoon er naast springt maar hij/zij niet meer mee doen. Als iedereen af is, is het spel afgelopen.
Flip Master

Flip Master

Behendigheid Spellen5,7Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spellen4,6Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spellen4,7Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spellen1,8Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,7Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
De Oppas

De Oppas

Behendigheid Spellen2,3Jij bent een oppas, en je gaat proberen om het hele huishouden te runnen!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,4Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Letters

Letters

Behendigheid Spellen1,4Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,8Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spellen6,7Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren,...
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,5Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Snelle bubbels 4

Snelle bubbels 4

Behendigheid Spellen4,9Raak alle gekleurde bollen en zorg dat je geen rode, bewegende vlakken raakt. Dit spel stelt je fijne motoriek behoorlijk op de proef!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen4,9Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,4Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spellen5,4Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game