1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,2Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Tetris Omgekeerd

Tetris Omgekeerd

Behendigheid Spellen6,3Probeer in deze tetris variant het speelveld leeg te spelen om zo genoeg punten te halen om naar de volgende level te gaan.
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spellen5,8Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de...
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,2Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spellen4,8Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spellen4,7Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spellen4,4Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch...
Parels

Parels

Behendigheid Spellen4,5Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spellen4,3In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf...
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spellen4,2Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten,...
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,6Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spellen5,8Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spellen4,3Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spellen4,7Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
The Ways

The Ways

Behendigheid Spellen4,1Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en...
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spellen4,8Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,3John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spellen4Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Smiley Pool

Smiley Pool

Behendigheid Spellen4Probeer de gekleurde ballen te potten met behulp van de smiley-stootbal! Hoe langer je de pijl uitrekt bij het richten, hoe sneller de stootbal op de gekleurde bal afvliegt.
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen7,3Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen5Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Bob de slak 7: sprookje

Bob de slak 7: sprookje

Behendigheid Spellen7,3Bob heeft de hele avond sprookjes gelezen. Nu zijn zijn dromen gevuld met draken en tovenaars...
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spellen5,1Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game