1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spellen2,7Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt...
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen1,6Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,2Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen5,7Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,4De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Letters

Letters

Behendigheid Spellen1,3Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,2Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Snel Klikken

Snel Klikken

Behendigheid Spellen2,9Probeer om zoveel mogelijk blokjes aan te klikken. Als je alle blokjes in een reeks aangeklikt hebt, krijg je een bonus.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen4,2Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen1,9Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,4Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spellen4,2Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,9Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen6,6Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen5,3Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen6,2Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,4Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,8Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
IJsbreker

IJsbreker

Behendigheid Spellen1,6Sla telkens alle muren van ijs kapot. Zorg dat je op het goede moment slaat, anders knal je tegen de muur op.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,7Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Stoute jongen

Stoute jongen

Behendigheid Spellen1,8Stout zijn is jouw hobby... probeer zoveel mogelijk ondeugende dingen te doen in ieder level, zonder dat je daarbij wordt betrapt!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,3Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Magneet

Magneet

Behendigheid Spellen1,8Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,8Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen5Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,5De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,3Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game