1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,1Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen6,7Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen5Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen5Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen7,3Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen4,7Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,8Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,7Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,3Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,1Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,7Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spellen5,6Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit...
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spellen4,3Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Tanken

Tanken

Behendigheid Spellen5,4Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen6,2Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spellen7,5Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven....
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,6Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,5Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spellen7,5Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar...
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,5Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,1Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen7,5Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game