1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen3,8Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen6Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen1,4Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,4Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spellen1,3Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,3Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,8Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen5,1Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen1,7Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,4Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,5De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreƫerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,3Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,2Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen5Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,7Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen5,7Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen5,8Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen8Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,4Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,5Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,9Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen6,2Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen4,8Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,8John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,8Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game