1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Toetsenbordheld

Toetsenbordheld

Behendigheid Spellen3,7Probeer met deze actieheld het toetsenbord schoon te krijgen. Loop telkens naar de toetsen waar troep tussen zit en verwijder volgens deze troep door op dezelfde toetsen op je toetsenbord te drukken. Pas op voor de beestjes!
Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleider

Behendigheid Spellen5,5In dit spel ben jij een luchtverkeersleider. Zorg ervoor dat alle vliegtuigen en helikopters veilig kunnen landen door telkens hun landingsbaan voor hen te beschrijven en voorkom ongelukken. Af en toe landt Air Force One, dat zijn eigen baan vervolgt....
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen4,4In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,2Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,5Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Xnake

Xnake

Behendigheid Spellen3,3Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen3,1Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,5De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreƫerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen6,3Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,3Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,2Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen6,7Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen5Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spellen4,8Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze...
Ik zag haar staan

Ik zag haar staan

Behendigheid Spellen4,7Het is liefde op het eerste gezicht tussen deze poppetjes. Zij blijkt echter een zombie te zijn... Daarom besluit het zwarte poppetje om het roze poppetje in een kooi te stoppen: zo heeft hij zijn geliefde toch bij zich, maar kan ze hem niet aanvallen....
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,7Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,9Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spellen7,5Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar...
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,3Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen4,7Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,8Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spellen5,4Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,3Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,8Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game