1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen6,6Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen2,4Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spellen7,3Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen6,1In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,8Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,4Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen6,8Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Letters

Letters

Behendigheid Spellen1,6Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spellen1,7Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spellen4,4Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,4Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen1,6Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,5Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,6Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,3Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spellen1,4Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen4,3Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,1Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,6De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Worm

Worm

Behendigheid Spellen2,9Probeer om zoveel mogelijk te slopen binnen de tijd.
Dokter

Dokter

Behendigheid Spellen5,3Ga als dokter aan de slag in Fever Frenzy. Het is de bedoeling in dit spel om je patiënten te verzorgen. Deze patiënten hebben allerlei ziektes die jij moet zien te genezen. Iedere patiënt heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en stem. Zie ze veranderen...
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen6,7Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,5Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Pizza Maken

Pizza Maken

Behendigheid Spellen4,4Probeer om zo snel mogelijke je klanten te voorzien van de lekkerste pizza's.
Darten 4

Darten 4

Behendigheid Spellen2Probeer 501 met zo min mogelijk pijltjes uit te gooien. Let er op dat je dubbel moet uitgooien om te winnen!
Pinguïndiner 2

Pinguïndiner 2

Behendigheid Spellen4,7Nadat Penny de pinguïn naar huis mocht, begon ze haar eigen restaurant. Help Penny om haar klanten te bedienen. Geef ze een plaats, neem hun bestelling op en serveer deze, pak het geld en maak de tafels schoon. Koop upgrades om het haar klanten meer...
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen5,2Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen5,2Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spellen5,4Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game