1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen7,3Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spellen7,3Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Japanse Tijd

Japanse Tijd

Behendigheid Spellen7,3Plaats 3 dezelfde figuren op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen7,2Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen7,2Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen7,2Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Kippen Schieten

Kippen Schieten

Behendigheid Spellen7,2Schiet zo veel mogelijk kippen als je kan in 90 seconden!
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spellen7,2Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen7,2Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spellen7,2Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spellen7,1Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,1Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen7,1Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spellen7,1Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al...
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen7,1Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spellen7,1Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen7,1Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Tube Clicker

Tube Clicker

Behendigheid Spellen7,1Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spellen7Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spellen7Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen7Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen7Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spellen7Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spellen7Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game