1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spellen7,3Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen7,3Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spellen7,3Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spellen7,3Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen7,3Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7,2Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen7,2Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Kippen Schieten

Kippen Schieten

Behendigheid Spellen7,2Schiet zo veel mogelijk kippen als je kan in 90 seconden!
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,2Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen7,2Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spellen7,2Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen7,1Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen7,1Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen7,1Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spellen7,1Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spellen7,1Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spellen7,1Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen7,1In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spellen7Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al...
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spellen7Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen7Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
James Bomb

James Bomb

Behendigheid Spellen6,9Probeer alle tegenstanders te verslaan met je bommen, maar pas op dat je jezelf niet raakt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game