1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tanken

Tanken

Behendigheid Spellen6,1Probeer alle klanten zo snel mogelijk te helpen met het volgooien van hun auto.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,7Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Ontsnap uit het Cafe

Ontsnap uit het Cafe

Behendigheid Spellen5Onderzoek alle items en probeer te ontsnappen uit dit cafe...
Zombiemissie 2

Zombiemissie 2

Behendigheid Spellen5,3Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spellen7,6Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar...
Strollin

Strollin

Behendigheid Spellen4,3In dit spel, waarin zowel een stickpoppetje als trollfaces de hoofdrol spelen, is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk rent en springt zonder dat je links of rechts uit het venster verdwijnt. Hoe verder je rent, hoe meer geld je verdient: dit kunt...
JetBus

JetBus

Behendigheid Spellen4,5Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt....
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spellen6,2Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Danger Girl

Danger Girl

Behendigheid Spellen5,9Probeer om alle balletjes kapot te gooien, maar pas op dat je ze niet op je hoofd krijgt!
Bob de Slak 5

Bob de Slak 5

Behendigheid Spellen7,5Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,2Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Noedelkraam

Noedelkraam

Behendigheid Spellen5,1Panda heeft een noedelkraam. Help hem de klanten snel het noedelgerecht te geven dat ze besteld hebben en veel geld te verdienen. Voor elk level kun je upgrades voor Panda's kraam kopen. Succes!
Mortanoid

Mortanoid

Behendigheid Spellen5,3Probeer om in deze doodskoppenvariant van Arkanoid alle blokjes weg te spelen!
Furieuze Vogels

Furieuze Vogels

Behendigheid Spellen5,2Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.
Parels

Parels

Behendigheid Spellen4,3Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spellen4,4Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch...
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spellen4,2Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten,...
Colorful Invaders

Colorful Invaders

Behendigheid Spellen4,1Dit is een leuk Space Invaders-achtig spel waarin je ervoor moet zorgen dat gekleurde buitenaardse indringers niet op de aarde landen. Hiervoor gebruik je een ruimteschip dat kogels in verschillende kleuren op ze kan afvuren. Voor iedere kleur alien heb...
Kleur pinnen

Kleur pinnen

Behendigheid Spellen4,1Kun jij de pinnetjes op de juiste plaats krijgen in dit puzzelspel met een hoog tempo? Mik precies op het doel zonder de andere pinnetjes te raken en plaats gekleurde pinnen op de gelijkkleurige vlakken.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen4,6Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Panda Golf 2

Panda Golf 2

Behendigheid Spellen4,7Jij bent een klein, lief pandabeertje dat moet proberen om het balletje zo snel mogelijk naar de hole te brengen.
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spellen4,3Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game