1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen3,8Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,8Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spellen5,6Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,2Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Break it

Break it

Behendigheid Spellen2,6Zorg dat het balletje op het balkje stuitert en laat alle blokjes zo verdwijnen.
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen5,3Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,7Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,7Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,1Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Magneet

Magneet

Behendigheid Spellen1,7Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen5,3Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen6,8Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,9Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spellen1,4Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen4,3Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Dokter

Dokter

Behendigheid Spellen5,3Ga als dokter aan de slag in Fever Frenzy. Het is de bedoeling in dit spel om je patiënten te verzorgen. Deze patiënten hebben allerlei ziektes die jij moet zien te genezen. Iedere patiënt heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en stem. Zie ze veranderen...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,6Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen2,6Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Pinguïndiner

Pinguïndiner

Behendigheid Spellen5Voorzie alle pinguïns in het cafe telkens van eten. Zorg dat je per dag genoeg geld verdient om de volgende dag weer aan het werk te kunnen.
Darten 4

Darten 4

Behendigheid Spellen1,7Probeer 501 met zo min mogelijk pijltjes uit te gooien. Let er op dat je dubbel moet uitgooien om te winnen!
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen6Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Letters

Letters

Behendigheid Spellen1,8Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,8In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen5,9Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,8Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Flippervoetbal

Flippervoetbal

Behendigheid Spellen3,4Een voetbal in een flipperkast, als dat maar goed gaat! Probeer om zo veel mogelijk punten te scoren, zonder dat de voetbal onderaan in jouw goal terechtkomt!
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen6,9Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,9Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game