1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,7Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,2Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spellen2,5Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje...
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6,1Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,3De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreƫerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen6,5Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,2Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen5Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,6Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen7,8Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen4,8Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,8Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spellen4,6Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,8Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6,2Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,8John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen6,7Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spellen5,5Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spellen5,5Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,6Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spellen5Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Car Toons!

Car Toons!

Behendigheid Spellen7,6Parkeer alle politieauto's, brandweerwagens en ambulances op de juiste plek door ze naar hun parkeerplaats te slepen. Ga niet te enthousiast te werk, anders storten ze in de afgrond! Wagens van boeven moet je juist wel de afgrond in laten rijden.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game