1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Hamster Bistro

Hamster Bistro

Behendigheid Spellen7,3Hier is weer een nieuw spel met onze populaire hamsters! Vandaag gaan we bedienen in een bistro in IJsland. In dat land is het echt ontzettend koud. Zo koud, dat er zelfs ijsblokken in het meer drijven. De IJslandse hamsters zijn maar klein, maar wat...
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spellen7,3Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,3Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen7,3Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Bubbels Wiel

Bubbels Wiel

Behendigheid Spellen7,3De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai! Maak groepen van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Pas op: waar je naartoe schiet bepaalt welke kant de bubbels opdraaien! Verdien zoveel mogelijk punten door alle...
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen7,3Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen7,2Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen7,2Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen7,2Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen7,2Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen7,2Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Fancy Pants 3

Fancy Pants 3

Behendigheid Spellen7,2Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die...
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spellen7,2Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje...
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen7,2Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen7,1Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen7,1Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spellen7,1Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen7,1In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spellen7,1Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen7,1Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Boot Parkeerles

Boot Parkeerles

Behendigheid Spellen7Probeer om je bootje goed tussen de andere boten te parkeren!
Duikers Bijten

Duikers Bijten

Behendigheid Spellen7Jij bent een haai die op zijn tijd wel een lekkere duiker lust. Kijk wel uit, want na een tijdje wapenen de duikers zich en wordt het oppassen geblazen!
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen7Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game