1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,2Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen7,2Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spellen7,1Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen7,1Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spellen7,1Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spellen7,1Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen7,1Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen7,1Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen7,1Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spellen7Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je...
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen7Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spellen7Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere...
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen7Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Boot Inparkeren

Boot Inparkeren

Behendigheid Spellen7Parkeer je boot op de juiste plaats, maar kijk uit voor de 'stoorzenders'!
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spellen7Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spellen7Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Duikers Bijten

Duikers Bijten

Behendigheid Spellen6,9Jij bent een haai die op zijn tijd wel een lekkere duiker lust. Kijk wel uit, want na een tijdje wapenen de duikers zich en wordt het oppassen geblazen!
Tube Clicker

Tube Clicker

Behendigheid Spellen6,9Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.
Japanse Tijd

Japanse Tijd

Behendigheid Spellen6,9Plaats 3 dezelfde figuren op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spellen6,9Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Parking Passie

Parking Passie

Behendigheid Spellen6,9Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.
Mominer

Mominer

Behendigheid Spellen6,9In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spellen6,9In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Toverfluit

Toverfluit

Behendigheid Spellen6,8Dit is een grappig muziekspelletje, waarbij je de mooiste melodieën uit je fluit tovert. Je kunt een melodie naspelen, maar je kunt ook je eigen lied fluiten in de 'free play' modus! Als je het naspelen foutloos doet, verdien je een gouden ster.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen6,8Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game