1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spellen1,1Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Stoute jongen

Stoute jongen

Behendigheid Spellen1,4Stout zijn is jouw hobby... probeer zoveel mogelijk ondeugende dingen te doen in ieder level, zonder dat je daarbij wordt betrapt!
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spellen6Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,5Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,3De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreƫerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen6,6Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen8,2Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen5,1Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Marvin de Marsman

Marvin de Marsman

Behendigheid Spellen8Verover zoveel mogelijk land met Marvin het Marsmannetje.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spellen5,5Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Schietende samoerai

Schietende samoerai

Behendigheid Spellen7,9Jij bent een dappere samoerai die belaagd wordt door roofvogels. Met pijl en boog probeer je ze op afstand te houden. In het begin gaat dat vrij gemakkelijk, maar naarmate je verder komt in de levels, zul je behoorlijk je best moeten doen!
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen7,7Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen6,8Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,7John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,7Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spellen5,4Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spellen4,6Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spellen4,5Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze...
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,3Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Bediening Barman

Bediening Barman

Behendigheid Spellen5Bedien de mensen die aan de bar staan te wachten op hun drankje.
Bediening 13

Bediening 13

Behendigheid Spellen5,8Je moet de bedienen in 1 van de beste Sushi restaurants ter wereld, je wordt beoordeeld op je bediening door Donald Trump. Zorg dus dat je een goede indruk bij hem achterlaat door zoveel mogelijk geld te verdienen.
Op pareljacht

Op pareljacht

Behendigheid Spellen4,6Deze schildpad woont op de zeebodem, waar het wemelt van de parels. Hij maakt er een spelletje van om series van drie dezelfde parels te maken, waarna deze parels vanzelf verdwijnen. Als je een parel met S erop raakt, vertraag je de snelheid waarmee de...
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,6Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game