1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,9De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen5,8Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spellen7,2Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft....
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,2Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Zoek de playknop

Zoek de playknop

Behendigheid Spellen7,1In dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen6,8In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,6Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen7,5Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,9Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen5,1Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Zoek de Verschillen 17

Zoek de Verschillen 17

Behendigheid Spellen3Zoek de 5 verschillen in elke foto om naar de volgende level te gaan.
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spellen7,1Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spellen6,7Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer...
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen7Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spellen3,2Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen6,7Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,6Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spellen6,3Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen7,5Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,9De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,6Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,1Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen6,9Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,4Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen5,5Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game