1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,2Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spellen7,2Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft....
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen7,3Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,2Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen5,7Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,6Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen6,8Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,9Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen4,8Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Zoek de playknop

Zoek de playknop

Behendigheid Spellen6,9In dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt.
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spellen3,2Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,9De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen7,5Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spellen7Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen6Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen6,7Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spellen6,3Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Sneeuwbaan

Sneeuwbaan

Behendigheid Spellen6,9Het rendier van de kerstman is overal in Europa pakjes verloren doordat het de hik had. Nu moeten de kerstman en zijn rendier alle cadeautjes weer terug zien te vinden zodat ze met Kerst op tijd bij de mensen kunnen worden bezorgd. Stippel jij al tekenend...
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen7,5Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spellen2,3Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,2Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,6Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,3Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game