1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spellen7,5Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spellen7,5Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft....
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen7,5De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen7,5Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen7,4Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7,4Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spellen7,4Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen7,4Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen7,4Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,4Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen7,3Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spellen7,3John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar...
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen7,3Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Golfen met Barry Zooka

Golfen met Barry Zooka

Behendigheid Spellen7,3Barry Zooka is weer terug, ditmaal in een leuk golfspel! Ga de green op met Barry en zijn vrienden en wie weet lukt het je wel om een hole-in-one te slaan!
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spellen7,3Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen7,3In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen7,3Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,3Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen7,2Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
James Bomb

James Bomb

Behendigheid Spellen7,2Probeer alle tegenstanders te verslaan met je bommen, maar pas op dat je jezelf niet raakt.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7,2In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen7,2Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Cruiseschip Inparkeren

Cruiseschip Inparkeren

Behendigheid Spellen7,2Probeer je boot op de goede plek in de haven aan te meren!
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,2Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7,2Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Duiken 2

Duiken 2

Behendigheid Spellen7,2Probeer een zo groot mogelijke plons te veroorzaken. Hoe groter hij is hoe meer geld je krijgt, waar je dan vervolgens weer spullen van kunt kopen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game