1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,3Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen2,7Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,4Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen6,1Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen3,3Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen5,8Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen6,1Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen5,7In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,3Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spellen5,5Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,4Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen5,1Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen5,3Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spellen3,1Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,6Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen5,1Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,6Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,8Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,5De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen4,9Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen4,6In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Xnake

Xnake

Behendigheid Spellen3,4Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen8Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen3,1Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spellen2,7Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je...
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,6Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen5Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,5Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Clowns

Clowns

Behendigheid Spellen0,8In een circus laat je twee clowns op een springplank springen om ballonnen te raken. Spring telkens iets hoger, tot je de ballonnen kunt raken!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game