1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,2Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,3Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen5Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen6Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,9Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,3Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spellen4,1Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spellen2,1In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen5,5Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen5,4In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen1,4Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,4Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,5Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen5Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,4Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spellen2,5Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je...
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spellen1,4Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,5Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen4,9Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,3Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Flipperen met Mr Bump

Flipperen met Mr Bump

Behendigheid Spellen2,4Veel plezier met dit kleurrijke potje flipperkast.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen4,7Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen5,1Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen7,8Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spellen1,7Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spellen5,1Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,6Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,7Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game