1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,6In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,1Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spellen3,9Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen4,6Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen4,3In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,4Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen4,7Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen2,9Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,7De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spellen7,5Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,2De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen7,6Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen4,8Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen4,7Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spellen4,8Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spellen8,1De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt!...
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spellen6,6Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spellen8,1Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen7,9Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spellen4,8Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spellen7,9Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook...
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spellen5Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Mickey's Crazy Lounge

Mickey's Crazy Lounge

Behendigheid Spellen5,9Kruip in de huid van Mickey Mouse, de wereldberoemde muis. Breng de klanten naar hun tafel, neem hun bestelling op en breng het ze.
Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Bob de Slak 6: Winter Verhaal

Behendigheid Spellen7,7Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game