1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,4Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Flipperen met Mr Bump

Flipperen met Mr Bump

Behendigheid Spellen2,5Veel plezier met dit kleurrijke potje flipperkast.
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spellen2In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,2Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,7Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen4,9Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen1,6Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen4,7Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spellen1,8Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,5De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,4Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,4Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,8Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen5Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spellen4Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spellen4,4Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spellen1,3Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen4,9Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,5Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,3Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spellen2,6Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je...
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,6Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen5,4In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen5,5Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen4,9Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6,3Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen7,4Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game