1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen7,5Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Tetris 4

Tetris 4

Behendigheid Spellen7,5Verzamel 4 of meer ballen van de zelfde kleur om ze weg te spelen. Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen7,5Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spellen7,5Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen...
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen7,5Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen7,5Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,5Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spellen7,5Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen7,5Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen7,5Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen7,4Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7,4Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Tom Jerry koelkastgevecht

Tom Jerry koelkastgevecht

Behendigheid Spellen7,4Jerry steelt de hele koelkast leeg als Tom niet uitkijkt! Kies Tom of Jerry als personage en scoor punten door de ander te slim af te zijn!
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spellen7,4Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je...
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen7,4Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spellen7,3Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen7,3Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen7,3Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7,3In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spellen7,3Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spellen7,3Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren,...
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spellen7,3In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen7,3Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game