1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen4,5Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,4Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen6,7Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spellen3,7Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,5Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen2,2Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen5,3Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,1Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen5,8Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen3,3Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen4Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Draaiende bolletjes

Draaiende bolletjes

Behendigheid Spellen5,5Aan dit wieltje kleven gekleurde bolletjes. Je kunt hier bolletjes van dezelfde kleur op afschieten: als je er minimaal 3 van dezelfde kleur hebt, ontploffen ze. Je gaat door naar het volgende level wanneer je alle gekleurde ballen hebt weggespeeld. Zorg...
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen5,1In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spellen2,7Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het...
Arkanoid

Arkanoid

Behendigheid Spellen3,9In deze leuke versie van Arkanoid ga jij proberen om alle balkjes weg te schieten.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen6,2Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spellen7Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen5,4Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spellen5,7Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,7De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,4Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen3,4Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen7Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,3Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen6Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen5,4Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,8In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game