1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,4Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,5Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,6Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Tetris 7

Tetris 7

Behendigheid Spellen3,6Speel deze variant van tetris en probeer het speelveld te legen voor extra punten.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spellen2,7Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het...
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen2,9Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen5,8Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spellen1,9Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,8Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Xnake

Xnake

Behendigheid Spellen3,5Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,9Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,3Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spellen7,2Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spellen5,6Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen4,8In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen6,2Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,9Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,5Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Dokter

Dokter

Behendigheid Spellen5,6Ga als dokter aan de slag in Fever Frenzy. Het is de bedoeling in dit spel om je patiënten te verzorgen. Deze patiënten hebben allerlei ziektes die jij moet zien te genezen. Iedere patiënt heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en stem. Zie ze veranderen...
Tetrix 2

Tetrix 2

Behendigheid Spellen1,3Speel Tetrix 2, een leuke 3D variant van Tetris!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,3Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spellen6,7Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spellen2,5Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld...
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen5,8In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen5,2Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spellen5,3Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spellen2,7Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game