1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Gluey 1

Gluey 1

Behendigheid Spellen7,5De verfklodders in dit spel willen niets liever dan een verfklodder van dezelfde kleur opzoeken om eraan vast te plakken. Hierna kun je ze wegspelen. Als je op een verfklodder klikt, verdwijnt deze, zodat de klodders naast, onder of boven hem dichter...
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen7,5Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen7,5Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen7,5Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen7,5Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen7,4Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spellen7,4Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7,4Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen7,4Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Visevolutie 2

Visevolutie 2

Behendigheid Spellen7,4Hier is het vervolg op het grappige vissenspelletje Visevolutie! Het principe is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets....
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spellen7,4Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen7,4Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen7,4Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,3Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7,3In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen7,3In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spellen7,3Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Bomb It 6

Bomb It 6

Behendigheid Spellen7,3Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spellen7,2Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Tatoeëerder

Tatoeëerder

Behendigheid Spellen7,2Je bent eigenaar van een tattoo shop en je moet je klanten tatoeëren zonder dat ze hier last van ondervinden. Ga netjes over de lijntjes anders loopt de klant voor de rest van zijn leven met een lelijke tatoeage.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen7,2Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7,2Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
James Bomb

James Bomb

Behendigheid Spellen7,2Probeer alle tegenstanders te verslaan met je bommen, maar pas op dat je jezelf niet raakt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game