1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,5Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen7,5Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Pizzeria

Pizzeria

Behendigheid Spellen7,5Neem bestellingen op van je klanten. Vervolgens moet je de bestelde pizza beleggen met de etenswaren waar de klant om vraagt, en als je dat hebt gedaan, kan de pizza de oven in. Als de klant tevreden is met de pizza, betaalt hij je en kun je door naar...
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spellen7,5Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,5Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen7,5Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen7,5Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen7,5Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7,5Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spellen7,5Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen...
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen7,4Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen7,4Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7,4Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7,4In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen7,4Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spellen7,4Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spellen7,4Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen7,4Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spellen7,4Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis...
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen7,4Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spellen7,4Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen7,4Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen7,4Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spellen7,3Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen7,3De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spellen7,3Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren,...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game