1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen2,9Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen3,9Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Zoek de playknop

Zoek de playknop

Behendigheid Spellen6,9In dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,8Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spellen6,3Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen...
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,5Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen6,1Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen7,1Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,7Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Brandweerrobot

Brandweerrobot

Behendigheid Spellen6,7De brandweer heeft deze robot in dienst genomen om alle branden in deze stad wat sneller onder controle te krijgen. Zorg dat hij de branden in zo min mogelijk tijd blust, en gebruik hierbij ook de sprinklerinstallatie die de robot bij zich draagt. Je...
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen3,7Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen6,4In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen6,7Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen6,5Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Dure auto's 3D

Dure auto's 3D

Behendigheid Spellen7,1Heb je het spelletje 'Dure auto's' wel eens gespeeld? Dit is het vervolg erop: een driedimensionale versie waarin jij als hotelbediende heel dure auto's gaat parkeren. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op...
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spellen7,4Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen4,7Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spellen4,9Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen3,7Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,3Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen7Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen3Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen5,9Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen5,3Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,1Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game