1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Springende wasbeer

Springende wasbeer

Behendigheid Spellen7,5Als wasbeer spring jij van platform naar platform. Wanneer je een raketje tegenkomt, word je omhoog gelanceerd. Een blauw schoentje geeft je extra snelheid en fruit zorgt voor extra energie. Pak de magneten: hiermee kun je namelijk munten en voorwerpen...
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen7,5Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spellen7,5Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je...
Vooz

Vooz

Behendigheid Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer beestjes van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Ga net zolang door tot de hele serie is verdwenen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen7,5Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Tetris Arcade

Tetris Arcade

Behendigheid Spellen7,5Een nieuwe versie van het spel Tetris met mooie effecten en leuke muziek erbij!
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen7,5Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,5Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen7,5Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Tetris 4

Tetris 4

Behendigheid Spellen7,5Verzamel 4 of meer ballen van de zelfde kleur om ze weg te spelen. Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen7,5Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spellen7,5Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spellen7,5Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis...
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen7,5De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spellen7,4Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen7,4Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen7,4De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spellen7,4Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren,...
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spellen7,4Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spellen7,4Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
World Wars 2

World Wars 2

Behendigheid Spellen7,3In World Wars 2 is het de bedoeling dat je alle grondgebieden op de kaart verovert.
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen7,3Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen7,3In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
New York taxi

New York taxi

Behendigheid Spellen7,3Parkeer jouw yellow cab binnen de gele cirkel en rijd dan door naar de volgende parkeeruitdaging! Op het minikaartje kun je alle punten vinden waar je moet parkeren. Houd je je wel aan de verkeersregels? Zo leer je New York wel op een heel bijzondere...
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen7,3Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spellen7,3Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen7,3Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen7,3Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game