1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen6Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,4Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen6,1Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen3,1Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5,2Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,2Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen4,7Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,2Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,8Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,6Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n tweeën te spelen!
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen2,9Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spellen6,5Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen2,6Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,8In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spellen4,4Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,1Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5,4Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spellen4,3Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spellen2,6Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen5Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Magneet

Magneet

Behendigheid Spellen2,1Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,4Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen5,1Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,4Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen3Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,6Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,3Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen6Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game