1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,8Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3,2Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen6,7Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5,7Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,5Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,6Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n twee├źn te spelen!
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,5Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,7Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,9Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5,4Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,1Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,8Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen3,1Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,9Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,4Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spellen2,2Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen5,5Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,9Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,8In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spellen4,4Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,9Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen5,9Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,6Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spellen2,1Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen6,1Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen5,4Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game