1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen2,8Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen3,6Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spellen2,1Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo...
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,3Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spellen2,2In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Gezichtjes Bejeweled

Gezichtjes Bejeweled

Behendigheid Spellen3Plaats 3 van dezelfde gezichtjes op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen6,7Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,4Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,6Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen5,7Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen2,7Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen5,7Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen5,5Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,4Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,1Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen5,9Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
4 op een Rij 2

4 op een Rij 2

Behendigheid Spellen2,8Probeer als eerste 4 op een rij te krijgen.
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen7,7Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Vazen Breken

Vazen Breken

Behendigheid Spellen5Probeer alle vazen te kapot te schieten met de zwarte balletjes. Je hebt per level maar een beperkt aantal balletjes tot je beschikking om te gebruiken.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,2Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,7Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Tony's Pizzeria

Tony's Pizzeria

Behendigheid Spellen5,2In dit spel ga je de bestelde pizza's bezorgen bij de mensen uit het dorp. Zorg dat je geen voetgangers raakt, maar doe je best om clowns, dieven en mimespelers omver te rijden! Gebruik de Nitro voor een snelheidsboost. Bij Sal kan je nieuwe auto's kopen,...
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,2Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen4,6Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
King of the Rocks

King of the Rocks

Behendigheid Spellen7,8Dit is een leuk veroveringsspel waarin je de kastelen en fabrieken van je tegenstander moet veroveren door er ballonnen naartoe te sturen. Neem zo snel je kunt ook de neutrale kastelen en fabrieken over om zo sneller ballonnen te kunnen maken, want hoe...
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,6In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,1Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game