1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen2,8Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen5,6Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spellen7,5Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen3Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen4,9Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,9Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen6Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,5De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,6Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3,3Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen3Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen3,7Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,5Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spellen7,7Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven....
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen5,9Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spellen6,7Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,3Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spellen2,6Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen2,9Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,7In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen4,7Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5,2Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen4,9Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen2,6Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen6Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen5,9Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,4Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,2Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen5,9Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,9Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game