1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,2Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,2Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen3Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen2,8Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spellen7,8Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven....
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen5,7Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,7In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen2,9Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5,1Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen5,9Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen2,8Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen4,9Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spellen2,5Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Helse flipperkast

Helse flipperkast

Behendigheid Spellen2,8Beweeg de flippers en laat de bal niet de bodem bereiken!
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5,2Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen2,6Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spellen6,6Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,5De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Flashblox Tetris

Flashblox Tetris

Behendigheid Spellen3,4Speel dit mooie en klassieke spel Tetris! Kan jij het nog?
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen5,9Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spellen4,3Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,6Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen4,9Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen5,9Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen4,9Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spellen1,3De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen,...
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,9Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game