1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,9Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen6,6Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spellen7,6Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze...
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen6,7Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Louie's pastarestaurant

Louie's pastarestaurant

Behendigheid Spellen6,8Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria, een pannenkoekhuis en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pastarestaurant in het stadje Portallini! Jij gaat hier aan het werk omdat je onderdak zoekt voor een bruiloft....
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,8De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen6,9Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,4Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen6,6Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,9Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,2Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,4Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spellen5,7Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je...
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,9Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen5,3Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen5,2Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6,2Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spellen2,5Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5,6Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen3,2Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen8Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen6,3Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,6Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen5,8Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spellen4,4Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,7De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Hamburger Bediening 2

Hamburger Bediening 2

Behendigheid Spellen5,7Zet je koksmuts op en serveer je klanten heerlijke hamburgermenu's!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game