1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spellen3,2Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen3,6Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spellen3Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen4,9Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen5,8Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen4,7Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen2,9Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,9Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen4,9Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen5,4Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spellen5,3Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Jane's Hotel

Jane's Hotel

Behendigheid Spellen5,9Je hebt net een hotel opgezet. Probeer je gasten zo snel en goed mogelijk te bedienen zodat ze later nog eens terug komen.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spellen2,3Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen2,9Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spellen2,5Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen5,1Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Team Sport

Team Sport

Behendigheid Spellen7,2Breng alle 4 de personen naar de finishlijn zonder dat het touw breekt. Je moet ook binnen een bepaalde tijd de level halen, anders ben je uitgeschakeld.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,1Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Flipperen met Mr Bump

Flipperen met Mr Bump

Behendigheid Spellen2,5Veel plezier met dit kleurrijke potje flipperkast.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen4,9Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen5,9Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spellen2In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen4,2Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spellen2,6Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,6In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spellen6,8Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen6,7Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
IJsverkoper

IJsverkoper

Behendigheid Spellen5,8Rij rond door de stad en verkoop zoveel mogelijk ijsjes aan alle kinderen! Je moet af en toe wel nieuwe ijsjes ophalen (pijltje op de plattegrond). Waar een kindje op de plattegrond staat, zijn veel kinderen die ijs willen!
Boogschieten

Boogschieten

Behendigheid Spellen4,7Probeer zoveel mogelijk punten te schieten (hoe dichter de pijl bij het midden zit, des te meer punten je krijgt) en wordt eerste in de competitie.
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spellen4,7Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,4De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game