1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spellen6,3Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spellen7,1Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu...
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spellen6,7Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Dure auto's 3D

Dure auto's 3D

Behendigheid Spellen6,9Heb je het spelletje 'Dure auto's' wel eens gespeeld? Dit is het vervolg erop: een driedimensionale versie waarin jij als hotelbediende heel dure auto's gaat parkeren. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op...
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,6Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6,4Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen6,4Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5,5Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen7,9Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,7Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen4,2Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,3Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7,1Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen5,6Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,8Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spellen2,2Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spellen6,8In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen5,4Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Ruimteblokken

Ruimteblokken

Behendigheid Spellen6,4Dit is een leuk puzzelspel waarin je het veld leeg moet spelen. In ieder level is het veld omgeven van stenen met dezelfde kleuren. Dit is je munitie. Klik op de stenen in de rand om het veld om stenen naar het midden te schieten. Stenen van dezelfde...
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spellen5,1Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies...
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spellen4,4Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
Pinguïn Slaan Flamingo

Pinguïn Slaan Flamingo

Behendigheid Spellen3Probeer de pinguïn zo ver mogelijk te slaan in deze te gekke versie. Je kan met een soort flamingo in de vorm van een golfstick de pinguïn richten en slaan.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen6,1Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spellen2,4Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game