1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Break it

Break it

Behendigheid Spellen2,6Zorg dat het balletje op het balkje stuitert en laat alle blokjes zo verdwijnen.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7,2Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spellen7,9Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
PacXon

PacXon

Behendigheid Spellen6,3Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds...
Gluey 1

Gluey 1

Behendigheid Spellen7,6De verfklodders in dit spel willen niets liever dan een verfklodder van dezelfde kleur opzoeken om eraan vast te plakken. Hierna kun je ze wegspelen. Als je op een verfklodder klikt, verdwijnt deze, zodat de klodders naast, onder of boven hem dichter...
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen5,6Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spellen5Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen3,8Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
King of the Rocks

King of the Rocks

Behendigheid Spellen7,7Dit is een leuk veroveringsspel waarin je de kastelen en fabrieken van je tegenstander moet veroveren door er ballonnen naartoe te sturen. Neem zo snel je kunt ook de neutrale kastelen en fabrieken over om zo sneller ballonnen te kunnen maken, want hoe...
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spellen6,6In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen6,7Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen6,4Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,6Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n twee├źn te spelen!
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen5,1Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen6,1Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen5,9Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Bediening 8

Bediening 8

Behendigheid Spellen7,2Maak, shake en serveer je eigen cocktail waar het water je van in de mond loopt!
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen5,6Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,6Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spellen5,7Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu...
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen5,8Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,2Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,6Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,2Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,4Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spellen1,9Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game