1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Tetris 4

Tetris 4

Behendigheid Spellen6,5Verzamel 4 of meer ballen van de zelfde kleur om ze weg te spelen. Je kan meer punten verdienen als je in 1 keer meerdere combinaties maakt van 4 dezelfde kleuren.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen6,5Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spellen5Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,7Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen6Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spellen5,5Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer...
Parels schieten

Parels schieten

Behendigheid Spellen1,9Combineer parels van dezelfde kleur, om ze vervolgens uit de ketting te laten verdwijnen. Zorg dat je dit snel genoeg doet, want wanneer de parelketting te lang wordt, raakt deze de bodem van het veld en is het spel voorbij.
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spellen3,4Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Blokken 21

Blokken 21

Behendigheid Spellen2,7Probeer het speelveld leeg te spelen door op 3 of meer smilies van dezelfde kleur te klikken.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7,3Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,3Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen2,8Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spellen6,6De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spellen5,6Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu...
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,5Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spellen4,8Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,2Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen6,1Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spellen6,7In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen6,8Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen5,5Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen2,7Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen5,9Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,3Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen5,5Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Bubble Spin

Bubble Spin

Behendigheid Spellen4,7De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game