1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Xballs

Xballs

Behendigheid Spellen4,8Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken. Schiet de bolletjes af met je kanon, en richt goed zodat je de juiste kleur raakt.
Goud schieten

Goud schieten

Behendigheid Spellen8,4Schiet de haak weg om zo de klompjes goud te verzamelen!
PacXon

PacXon

Behendigheid Spellen6,3Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds...
Gluey 1

Gluey 1

Behendigheid Spellen7,6De verfklodders in dit spel willen niets liever dan een verfklodder van dezelfde kleur opzoeken om eraan vast te plakken. Hierna kun je ze wegspelen. Als je op een verfklodder klikt, verdwijnt deze, zodat de klodders naast, onder of boven hem dichter...
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spellen7,9Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Shuffle

Shuffle

Behendigheid Spellen5,5Schiet zo snel mogelijk alle ballen van jouw tegenstander uit het veld.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spellen6,7In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
King of the Rocks

King of the Rocks

Behendigheid Spellen7,6Dit is een leuk veroveringsspel waarin je de kastelen en fabrieken van je tegenstander moet veroveren door er ballonnen naartoe te sturen. Neem zo snel je kunt ook de neutrale kastelen en fabrieken over om zo sneller ballonnen te kunnen maken, want hoe...
Pengapop 8

Pengapop 8

Behendigheid Spellen6,6Probeer telkens 3 of meer ballen van dezelfde kleur naast elkaar te krijgen, dan verdwijnen de ballen namelijk. Probeer alle ballen weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen3,9Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen5,7Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen6,5Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spellen6,8De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spellen5,2Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,6Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen5,8Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen6,2Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,6Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Arkanoid 6

Arkanoid 6

Behendigheid Spellen5,7Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Vang powerups om de blokjes sneller weg te krijgen.
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spellen5,7Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu...
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spellen7,1Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze...
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen6Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen3,7Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Bubble Trouble 1

Bubble Trouble 1

Behendigheid Spellen6,6Probeer de ballen lek te schieten met behulp van een harpoen. Als jij geraakt wordt door een bal, ga je dood. Een leuke game om met z'n twee├źn te spelen!
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3,4Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,4Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen6,1Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,5Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,2Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,3Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spellen7,5Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spellen2,9Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game