1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spellen7,1Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer...
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen5Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,4Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spellen7,2Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spellen3,3Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.
Blokken 21

Blokken 21

Behendigheid Spellen3,6Probeer het speelveld leeg te spelen door op 3 of meer smilies van dezelfde kleur te klikken.
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spellen6,5Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze...
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spellen5,4Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer...
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spellen5,5Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu...
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,3Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Vooz

Vooz

Behendigheid Spellen6,3In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer beestjes van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Ga net zolang door tot de hele serie is verdwenen.
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen4,6Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen6Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spellen5,2Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spellen3,5Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen5Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen6,5Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spellen4,8Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Louie's Hamburgertent

Louie's Hamburgertent

Behendigheid Spellen5,7Werk mee in Louie's hamburgertent, om te zien hoe het er in de wereld van het fastfood aan toegaat! Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je...
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spellen5,8Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen6,9Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spellen5,6Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spellen5,3Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte....
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen3,3Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen6,4Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spellen5Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,8Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spellen6,6In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game