1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen6Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen3Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3,3Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen7,3Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen4,9Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spellen4,8Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spellen8Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Goudzoeker Tom

Goudzoeker Tom

Behendigheid Spellen7,5Tom is een actieve goudzoeker die zijn dagelijkse doelen wil bereiken. Kun jij hem helpen de rotsblokken te vermijden terwijl hij met zijn machine vele waardevolle goudklompjes verzamelt? Hij zou het heel fijn vinden als jij een handje helpt met zijn...
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spellen2,9Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het...
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,5In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen7,1Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen7,5Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spellen6,2Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spellen4,4Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,9Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Bob de Slak 4

Bob de Slak 4

Behendigheid Spellen7,1Doe je ruimtepak aan en probeer samen met Bob de slak de planeet te redden!
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen7,1Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen6,7Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen8,1Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,9De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Dief

Dief

Behendigheid Spellen2,2Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen7,5Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,5Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game