1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Gooigevecht

Gooigevecht

Multiplayer Spellen7,4In dit spel ga je stenen gooien, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Dat laatste is natuurlijk het leukst!
Raft Wars

Raft Wars

Aktie Spellen7,6Wanneer driejarige Simon diamanten vindt op het strand vlakbij zijn huis, komen er al gauw piraten op af. Simon en zijn broertje zijn vastberaden om hun schat te bewaken. Help jij ze mee?
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen7,2Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen7,5Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Chrome Wars Arena

Chrome Wars Arena

Aktie Spellen7,4In dit spel speel je een robot die zich een weg moet vechten door 6 arena's, gevuld met 50 verschillende vijanden. Je doel is om nummer 1 in de Battledome te worden, de arena waar alle robots in de toekomst vechten of gevechten bekijken. Versla andere...
Tetris 1

Tetris 1

Behendigheid Spellen7,5Speel deze variant van een echte klassieker: Tetris.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen7,5Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spellen7,5Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spellen7,5In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
Goudzoeker Multiplayer

Goudzoeker Multiplayer

Multiplayer Spellen7,1Speel samen met een vriend of vriendin het populaire spel Goudzoeker! En probeer zoveel mogelijk goud op te halen.
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spellen7,4Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer...
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spellen6,6Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein...
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spellen6,7Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei...
Bubbels 2

Bubbels 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes zodat er drie dezelfde kleur naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spellen8,7Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen8,6Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spellen8,6Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spellen8,5Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Viking Fitness

Viking Fitness

Behendigheid Spellen8,1Zelfs Noormannen moeten fit blijven! Sluit je aan bij deze Noorman terwijl hij zijn vechtkunsten verbetert in dit sportieve puzzelspel. Kun jij hem helpen met zijn training terwijl hij ondertussen probeert om met zijn strijdbijl doelen te raken?
Punchocalypse

Punchocalypse

Behendigheid Spellen8De bloedbroeder van Randy Cunningham is gekidnapt, dus Randy komt in actie om hem te bevrijden. Het is ninjatijd! Vecht mee met Randy en verzamel zo veel mogelijk punten waarmee je je skills kunt verbeteren.
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spellen8Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's...
King of the Rocks

King of the Rocks

Behendigheid Spellen8Dit is een leuk veroveringsspel waarin je de kastelen en fabrieken van je tegenstander moet veroveren door er ballonnen naartoe te sturen. Neem zo snel je kunt ook de neutrale kastelen en fabrieken over om zo sneller ballonnen te kunnen maken, want hoe...
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game