1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spellen8Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven....
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spellen6,1Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spellen3,5Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Schapen in Londen

Schapen in Londen

Behendigheid Spellen7,5Wat is dit een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te verzamelen terwijl ze op de snelweg en in de stad halsbrekende toeren uithalen. Wanneer ze...
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spellen5Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je...
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spellen7,1Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen...
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spellen3,9Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.
Mens Erger Je Niet 2

Mens Erger Je Niet 2

Behendigheid Spellen6,5Mens Erger je Niet is een echte klassieker. Dit spel heeft eigen regels. Kan jij achter de regels van dit spel komen voordat de tegenstander dat doet? Probeer verschillende dingen uit.
Tetris 3

Tetris 3

Behendigheid Spellen7,3Probeer in dit tetris variant het speelveld leeg te spelen.
PacXon

PacXon

Behendigheid Spellen6,4Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds...
Tetris 10

Tetris 10

Behendigheid Spellen5,4Probeer met dit tetris spel zo snel mogelijk 40 rijen te maken om een zo hoog mogelijke score te behalen.
Speedy Tetris

Speedy Tetris

Behendigheid Spellen5,2Dit is een variant van de klassieker Tetris, waarbij je de blokjes niet draait.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spellen6Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spellen2,8Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spellen7,5Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Dief

Dief

Behendigheid Spellen1,5Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen6,2Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen7,1Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spellen8Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Gluey 1

Gluey 1

Behendigheid Spellen7,5De verfklodders in dit spel willen niets liever dan een verfklodder van dezelfde kleur opzoeken om eraan vast te plakken. Hierna kun je ze wegspelen. Als je op een verfklodder klikt, verdwijnt deze, zodat de klodders naast, onder of boven hem dichter...
Christmas Pacxon

Christmas Pacxon

Behendigheid Spellen6,6Help de Kerstman om zo veel mogelijk bos te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen monstertjes rond, die hij moet ontwijken en insluiten. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies...
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,7De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spellen7,7Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spellen5,8Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spellen3,7Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spellen5,3Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen6,8Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game