1 2 3 4 5 6 7
Advertentie
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spellen3Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Mens Erger je Niet

Mens Erger je Niet

Behendigheid Spellen7,5Mens-erger-je-niet! Het gezellige bordspel is er nu ook online!
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spellen7,1Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spellen5Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Blokken 7

Blokken 7

Behendigheid Spellen8Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Mahjong 3

Mahjong 3

Behendigheid Spellen6,4In Mahjong moet je paren van gelijke iconen weg spelen om naar de volgende level te gaan.
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spellen7Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Vruchtenparen

Vruchtenparen

Behendigheid Spellen6Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door twee aangrenzende fruitsoorten weg te klikken.
Bejeweled 5

Bejeweled 5

Behendigheid Spellen7Probeer om 3 of meer dezelfde visjes naast elkaar te schuiven.
Goudzoeker Tom

Goudzoeker Tom

Behendigheid Spellen7,5Tom is een actieve goudzoeker die zijn dagelijkse doelen wil bereiken. Kun jij hem helpen de rotsblokken te vermijden terwijl hij met zijn machine vele waardevolle goudklompjes verzamelt? Hij zou het heel fijn vinden als jij een handje helpt met zijn...
Star Ball

Star Ball

Behendigheid Spellen7,5Starball is een leuk spel waarin je een bal moet terugkaatsen met een bord totdat je alle stenen in het veld hebt weggespeeld. Er zijn ook veel leuke bonussen, zoals groene ballen, waarmee je door alles heen schiet, maar er zijn ook bommen, waardoor je...
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spellen7,1Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Red de Wooliz

Red de Wooliz

Behendigheid Spellen7,5Bevrijd de Wooliz, en red ze voordat ze door de pers worden geplet. Deze zakt namelijk steeds verder naar onderen. Zodra je drie Wooliz van dezelfde kleur bij elkaar hebt, kun je ze bevrijden. Tijdens het spel kun je bonussen verdienen, waarmee je de...
Bob de Slak 4

Bob de Slak 4

Behendigheid Spellen7,3Doe je ruimtepak aan en probeer samen met Bob de slak de planeet te redden!
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spellen6,1Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Behendigheid Spellen7Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spellen6,8Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer...
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen6,9Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spellen6,6Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Uitbraak uit de gevangenis 3

Uitbraak uit de gevangenis 3

Behendigheid Spellen7,9De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spellen6,6Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spellen3Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het...
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spellen7,5Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Speel met Vuur 2

Speel met Vuur 2

Behendigheid Spellen6,4Leuke nieuwe levels van het populaire spel 'speel met vuur'. Er zijn 4 nieuwe levels bij gemaakt.
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spellen8,1Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's...
Ninja Ravage

Ninja Ravage

Behendigheid Spellen8,1Probeer om in deze ninjagame alle opdrachten succesvol uit te voeren!
1 2 3 4 5 6 7

Spelletjes - Behendigheid Spelletjes Little Game