LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sneeuwbalflipper. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sneeuwbalflipper


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een hartstikke leuk flipperspel in de sneeuw waarin jij op een soort skipiste probeert om zo veel mogelijk punten te scoren door je sneeuwbal zo lang mogelijk op de piste te houden. Er zijn allerlei leuke bonussen te winnen en je hebt allerlei verschillende flippers waarmee je de sneeuwbal weer een flinke zet kunt geven. Zorg ervoor dat de sneeuwbal niet in het vuur belandt, want dan kun je wel raden wat er gebeurt. Veel plezier!

Spelbesturing

Bestuur de flippers met de linker en rechter pijltjestoetsen of met A en D. Houd het pijltje omlaag of S ingedrukt om de veer te spannen die het balletje wegschiet, en laat los om de sneeuwbal weg te schieten. Druk op de spatiebalk om de magnetische torens te activeren. Druk op spatie + pijltjestoetsen om de sneeuwbal zachtjes weg te stoten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/pinball/snowball.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sneeuwbalflipper Little Game