LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Smiley Jump Mania. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Smiley Jump Mania

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Smiley Jump Mania" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Smiley Jump Mania te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
Highscores
Je hebt een highscore gehaald!
maar je bent
niet ingelogd... of meld je gratis aan om je highscore op te slaan!
Er zijn nog geen highscores voor dit spel!
 
6.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Da's lachen, een smileyversie van arkanoid! Laat de smiley stuiteren op de springplank en zorg ervoor dat hij de stenen raakt om die te laten verdwijnen. De smiley mag de grond niet raken, en ook moet hij uit de buurt van het touw blijven waar de spin aan hangt! Er zijn zes levels in deze game, met elk vijf sublevels. Je begint in de heuvels, dan ga je door naar de woestijn, vervolgens kom je in de sneeuw terecht, en nadat je in het rotsgebergte en de savanne bent geweest, kom je in het paradijs terecht! Je kunt ook op 'Random level' klikken, dan kiest de computer zelf een level voor je uit. In iedere level zijn er weer andere gevaren die je smiley moet trotseren, en bonussen die je kunt behalen, bijvoorbeeld in de vorm van magneten, kogels, raketten, hamburgers, stukken taart of pizza, extra leven, versnelling of juist vertraging van het spel.

Spelbesturing

Gebruik je muis om de springplank te bewegen. Klik om de smiley te laten stuiteren, om hem te lanceren en ook om kogels af te vuren. Met P of met de spatiebalk leg je de game stil.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/new/new/smiley_jump_mania.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Smiley Jump Mania Little Game