LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Slingermannetje. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Slingermannetje

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Slingermannetje" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Slingermannetje te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit mannetje hangt aan een touw, dat aan het plafond is bevestigd. Hij wil al slingerend van links naar rechts komen, en doet dit door van rotsblok naar rotsblok te springen. Daarna haakt hij zich weer vast aan het plafond, maakt vaart door te slingeren, en springt zo op het volgende rotsblok. Help jij hem hierbij? Kijk uit dat hij niet neerstort tussen de rotsblokken, en dat hij niet tegen het plafond aan knalt!

Spelbesturing

Met de linker en rechter pijltjestoetsen schommel je het mannetje naar links en naar rechts. Druk op de spatiebalk om het mannetje te laten vallen of om hem weer vast te haken aan het plafond. Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om het koord in te korten of te verlengen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sling/hanger.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Slingermannetje Little Game