LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Slingeren en klimmen. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Slingeren en klimmen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Slingeren en klimmen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Slingeren en klimmen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Richten doe je met de muis en om je haak te werpen, houd je de linker muisknop ingedrukt. Door aan die haak te gaan hangen en te slingeren, kun je jezelf naar hoger gelegen platforms slingeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/goingup/the_climb.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Slingeren en klimmen Little Game