LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Skater Bart in de bossen. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Skater Bart in de bossen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Skater Bart in de bossen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Skater Bart in de bossen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit voor de specht, die het op zijn hoofd gemunt heeft! Ook is het belangrijk dat hij binnen het beeldscherm blijft skaten, dat van links naar rechts beweegt. Doet Bart dat namelijk niet, dan moet hij weer opnieuw beginnen.

Spelbesturing

Druk op het pijltje omhoog om te springen, op het pijltje omlaag om te bukken, op het pijltje naar rechts om te versnellen en op het pijltje naar links om te vertragen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/the_simpsons/bart_simpson_skateboarding.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Skater Bart in de bossen Little Game