LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Rijden als een gek. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Rijden als een gek


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent op de vlucht en moet nog maar 42 mijl naar de grens met Mexico. Daar ben je veilig. De bedoeling is dat je dit zo snel mogelijk doet met zo weinig mogelijk schade en zoveel mogelijk geld. Geen geringe opgave! De politie achtervolgt je al en krijgt er ook steeds meer dingen bij om je te laten stoppen. Dan moet je ook nog allerlei obstakels ontwijken en letten op je snelheid als je je daaraan wilt houden. Lifters mag je niet oppikken, die gaan maar lekker lopen. Pas op de olie, die laat je slippen. Als je door het water rijdt wordt de olie weer van je wielen gewassen. Nou ik geef het je te doen. Ben jij sneller dan alle anderen?

Spelbesturing

Met de pijltjestoetsen beweeg je, met de H bedien je de hoorn, met de S de ruitenwissers. Als je wilt versnellen gebruik je de F, remmen is de D. Op de spatiebalk drukken voor een extra boost en de P voor pauze.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/escape/the-soul-driver.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Rijden als een gek Little Game