LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Rennende Samoerai. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Rennende Samoerai

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Rennende Samoerai" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Rennende Samoerai te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je wordt achtervolgd door een reusachtige draak, en bovendien heeft de leider van de Orks je schat gestolen. Er zit maar één ding op: rennen! Zorg dat je zo veel mogelijke vijanden verplettert tijdens je vlucht.

Spelbesturing

Gebruik het pijltje naar rechts om vooruit te komen, en de pijltjes omhoog en omlaag om al rennend naar links of naar rechts uit te wijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/avoid/samurai_run.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Rennende Samoerai Little Game