LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Red de gewonden. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Red de gewonden

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Red de gewonden" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Red de gewonden te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.

Spelbesturing

Gebruik A om naar links te bewegen, D om je naar rechts te verplaatsen en W om te springen. Gebruik de muis om te schieten, en klik om te schieten. Druk op de spatiebalk en klik om te teleporteren. Druk op P of Esc om het menu te bekijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/war_game/save_the_fallen.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Red de gewonden Little Game