LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Pool Bubbles. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Pool Bubbles

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Pool Bubbles" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Pool Bubbles te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
Highscores
Je hebt een highscore gehaald!
maar je bent
niet ingelogd... of meld je gratis aan om je highscore op te slaan!
Er zijn nog geen highscores voor dit spel!
 
6.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Welkom bij het spelletje Pool Bubbles, een online bubbel-biljartspel. Het spel gaat als volgt: plaats 3 of meer bolletjes van dezelfde kleur naast of boven elkaar, om ze weg te spelen. Bolletjes die alleen staan, dus zonder bolletjes van dezelfde kleur naast of boven ze, vallen dan ook naar beneden. Hoe meer bolletjes je wegspeelt, hoe voller de 'bubbelmeter' raakt. Wanneer de meter helemaal vol is, heb je het level succesvol uitgespeeld. Wanneer de bolletjes de bodem van het veld raken, is het spel voorbij. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt: er komen extra kleuren bij, maar gelukkig komen er ook bonusbubbels bij. Speel deze bolletjes gauw weg om de bonus te scoren. Bonussen in vallende bolletjes worden niet geactiveerd. In de 'endless'-modus zijn er geen levels en de moeilijkheid neemt heel geleidelijk toe. Het spel is ook daar voorbij wanneer de bolletjes de bodem van het veld bereiken. Probeer om zo lang mogelijk door te gaan met spelen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te richten en om gekleurde bellen te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/api_games/new/pool_bubbles_api.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Pool Bubbles Little Game