LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Piraat op Mars. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Piraat op Mars

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Piraat op Mars" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Piraat op Mars te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?

Spelbesturing

Houd de brandstof van Hermoso's raket goed in de gaten. Klik wanneer de meter de hoogste stand (rood) heeft bereikt om de piraat te lanceren. Wanneer hij in de lucht is, klik je om hem nog verder te laten stijgen. Om goudstukken te verzamelen beweeg je de muis: Hermoso volgt je muiscursor.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/goingup/plunder_mars.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Piraat op Mars Little Game