LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Onfeilbare testpop 2. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Onfeilbare testpop 2


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ken je het spel 'Onfeilbare testpop' al? Dit is het vervolg hierop! Voer allerlei crashtests uit met een testpop. In ieder level is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Ook zul je soms in- en uit moeten zoomen om het doelwit in beeld te krijgen. Dit zoomen kan met het balkje linksboven. In sommige levels is het ook nodig dat je de zwaartekracht omdraait, zodat de testpoppen gewichtsloos worden en omhoog vliegen. Je kunt de snelheid verlagen door op het S-icoontje bovenaan te klikken: wanneer dit groen wordt, vliegt de testpop langzamer. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te richten en om de pop weg te schieten. R = opnieuw proberen, N = volgende, S = langzamer. De pijltjestoetsen gebruik je om de zwaartekracht om te draaien.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/bloons/dummy-never-fails-2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Onfeilbare testpop 2 Little Game